Sider

onsdag 3. februar 2010

Årets Vipp og litt mer om billedbruk i bloggeverdenen

Husker dere at jeg skrev litt om billedbruk i bloggeverdenen for en stund siden? Jeg har tilføyd noen avsnitt avslutningsvis, etter at jeg hadde lest alle kommentarene, for de som er interessert i mer.

Jeg har også testet ut muligheten for å kontakte ulike produsenter for å få tilgang til pressebilder, og så langt har jeg bare gode erfaringer. Det tar litt ekstra tid, men jeg synes det føles godt å presentere bilder som jeg har fått tillatelse til å laste ned.

Her er hele presentasjonen fra årets farge fra Vipp - Mermaid blue. Riktignok vist tidligere i Huset på Planen, men her er hele serien.Så vidt jeg vet i salg fra denne måneden. På Vipps nettsider står det at serien for første gang i historien kommer i tre ulike blåfarger, selvom det muligens ikke er så tydelig på bildene.

5 kommentarer:

Ulla sa...

Og jeg er så heldig at jeg ikke har noen Vippbøtter fra før, og disse var midt i blinken til oss!

TJOHOO!

Garberg Designshop sa...

Hei,de er kjempeflotte!De som vil kan godt forhåndsbestille dem i vår nettbutikk.De er klare for levering i mars:)

Huset på Planen sa...

Så flott, Garberg Designshop! Har du sett hvor stor forskjell det er på fargene?

Garberg Designshop sa...

Jeg har desverre enda ikke sett de "live".Men jeg tror det er små nyanse forskjeller, slik at fargene ser ut som de går over i hverandre, som bølger.

Avdelingen sa...

Kloke ord! Mange av leverandørene har egne sider hvor man kan få tilgang til pressebildene dersom man registrerer seg med navn og mailadresse. I tillegg er det enkelte pr selskaper som sikkert googler seg frem til hva man skriver om, for Avdelingen har fått tilsendt pr-bilder av Missoni sine vårprodukter (med tillatelse til å videredistribuere dem selvsagt).