Sider

onsdag 3. februar 2010

London calling

De to eldste beboerne i Huset på Planen skal en helg til London om ikke lenge. Er det noen der ute som har gode Londontips?

Jeg har blant annet lyst til å besøke St. John's bar and restaurant enda en gang, og få med meg et godt sushi-måltid.

Anyone?

Her er S E L V E S T E London for meg. Undergroundskiltet som dukker opp til stadighet når man vandrer rundt i byen.

7 kommentarer:

Nuigurumi sa...

I Neal Street (forøvrig en gate verdt et besøk uansett) like ved Covent Garden ligger det en vegetarrestaurant som heter noe sånt som Food for Though, hvis jeg husker riktig. Lite lokale i kjelleren og alltid fullt i lunsjen (kom før/etter eller stå i kø), men veldig god mat i store porsjoner til en latterlig billig penge. Og man kan ta med sin egen vin helt gratis!

Camilla sa...

Så gøy! For meg er London et sted der jeg liker å gå rundt og se i masse butikker, gå på tate modern og gå ut på flotte restauranter. Storbyliv rett og slett :)
Jeg glemmer ikke første gang jeg var i London og brukte opp alle mine oppsparte lommepenger på en boblekåpe i metallic stoff fra Iceberg jeans haha! 7000kr var mye penger for meg på den tiden -og det ble ikke mye annen shopping på den turen...
Den butikken lå i Bond Street som for øvrig er en nydelig handlegate med flotte butikker.
Jeg ville tatt en tur innom en Bonpoint butikk om du er interessert i barneklær. Har vært et favorittmerke siden jeg fikk min første datter. Nydelige butikker: www.bonpoint.com
Habitat og The Conran Shop er klassikere innen interiørbutikker.

I storbyer er det lurt å be de i resepsjoen på hotellet om å sette dere opp på noen vip-lister om dere skal ut på byen. Det sparer dere for unødvendige køer :)

Jeg vil også....

Avdelingen sa...

Avdelingsjentene sin beste middagsopplevelse i byen var på Jamie Oliver sin "Fifteen" restaurant.

prinsesselinn sa...

heisann,
på bloggen min er ett innlegg som heter londontips , bare søk på søke boksen;)

laget det for en tid siden .håper og tror dere kommer til å stor kose dere.

Janicje sa...

Sjekk ut bloggen "Ladybirds nest",-hun har nettopp vært i London og hadde masse artige tips!

Huset på Planen sa...

Tusen takk for tips, jeg skal sjekke ut det dere har skrevet.

Anonym sa...

Morn! Jeg anbefaler mathallen i Harrods for pur inspirasjon og nytelse, Pauls Bakery (flere steder i byen - hvor skal dere bo?) for deilig fransk bakverk og nydelig kaffe i "autentiske franske omgivelser), Selfrigdes for den ultimate shoppingen - der finner dere alt! Bond street er nevt, der er det lekkert å tusle! Ellers synes jeg Oxford street er bare masete og altfor "turistifisert" - prøv Kings Road (tube til Sloane Square), kjempekoslig handlegate med masse fine butikker:) For sushi: prøv å få bord på Zuma i Knightsbridge - kul plass! Ellers er Tate Modern veldig bra (sett av nok tid!) og kafeen her er super lunsjplass! Vi har også spist på Jamie Fifteen, deilig mat i lekre lokaler (litt kronglete å finne, ta en taxi). Ps! Jeg bakte gulrotkaken din i går til klubb, den var nydelig:)

Cec.