Sider

onsdag 3. mars 2010

Y-stolen jubilerer

At Y-stolen har vært i produksjon uavbrutt i 60 år og feires i den anledning med fire nye blåfarger, har ikke gått upåaktet hen i bloggeverdenen.

Her har dere mine bilder, lånt med tillatelse fra Carl Hansen, som produserer yndlingsstolen min.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Den var virkelig kul i de fargene! Som skapt for mitt kjøkken... Men så var det prisen, da. :/

Mona

Avdelingen sa...

Fantastiske!

Åpent hus sa...

hei. fine stoler og fine bilder. Y er en av mine favoritter. Ser at du har begynt å skrive fotokreditering "med tillatelse fra". Vil det si at du kontakter hver enkelt foretak i forkant? selv ved bruk av reklamebilder som her?

Huset på Planen sa...

I dette tilfellet har jeg skrevet en epost til den som står oppgitt som presseansvarlig og sagt at jeg skriver en blogg og ønsker å lage et innlegg med bilder. Da har jeg fått brukernavn og passord som jeg kan benytte meg av ved nedlasting.

Andre ganger er bildene frigitt (for eksempel Stelton har bilder som er frigitt til nedlasting og da står dette eksplisitt) og da laster jeg ned uten å spørre først.

Atter andre ganger "låner" (eller stjeler - som er den korrekte betegnelsen) jeg bilder. Dette er en slags risiko jeg tar som jeg er villig til å påta meg. Grunnen til dette er at jeg tenker at de sikkert ville synes det er greit. Men jeg er veldig klar over at dette er ulovlig bruk av andres bilder.

Jeg forsøker å utvise et fornuftig skjønn, og har flere og flere ganger i det siste tatt kontakt med produsenten på forhånd. Dette går overraskende greit og det er bare velvilje å få tilbake.

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg