Sider

onsdag 10. mars 2010

Nydelig kombinasjon

I siste nummer av Maison mat og vin så jeg en fristende forrett med sashimi av laks servert i kombinasjonen av en Wedgewood Queen of hearts-tallerken og en oransje Mariskål fra Iittala. Det aktuelle bildet fant jeg ikke, men her er både en Queen of heart-tallerken og Mariskålen. Utrolig lekker sammen, synes jeg.


Det øverste bildet er fra Chinasearch.co.uk og det nederste er mitt eget.

Det ser visst ikke ut som jeg er over den oransje perioden min ennå. Selvom det ikke finnes en eneste oransje ting i huset vårt for øyeblikket.

4 kommentarer:

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg har aldri hatt helt sansen for oransje, men dette likte jeg faktisk. Dessuten var det utrolig lekkert når den oransje fargen var så mørk i tonen som den var. Lekkert :)

nr14 sa...

De Maria-skålene er utrolig lekre og finnes i mange farger. Din oransje skål hadde sklidd rett inn her hos meg med alt det brune;)Jeg titta på noen senest igår....og greide å la være å kjøpe men skal virkelig huske å sette det opp på en ønskeliste. Glemmer alltid at de finnes helt til jeg ser de:)

Hvite tulipaner sa...

I love Wedgewood!

Har en award til deg hvis du vil ha,se på bloggen min :)
Klem

Fair sa...

Mariskålen har lenge vært en favoritt her. Jeg har aldri være spesielt begeistret for tallerkener med mye dekor, men akkurat på denne fungerte veldig bra! Tor likevel ikke jeg ville spist direkte av den. Som serveringsfat fungerer den bedre. :)