Sider

onsdag 10. mars 2010

Kaffekjerring

Siden jeg er blitt en skikkelig kaffekjerring, tenkte jeg at jeg skulle vise dere mitt siste kafferelaterte innkjøp - nemlig kaffeboksen min.

Den er fra Marimekko og har hvite fine Unikko-blomster på metallbakgrunn. Synes blomstene tar seg godt ut ved siden av Verner Panton-koppene mine.

Jeg vet det har vært en kaffeboks-utfordring i interiørbloggland tidligere, men kanskje jeg kan dra igang en ny? Vis meg din kaffeboks! (Dessverre kan jeg nok ikke si hvem du er av den grunn, jfr. vis meg din...og jeg skal si deg hvem du er, men likevel!) Og kommenter gjerne, så finner jeg kaffeboksene deres igjen.Egne bilder.

5 kommentarer:

Avdelingen sa...

Her hos oss, finnes kaffebønnene nedpakket i en brødpose og godt gjemt i en kjøkkenskuff, så lite verdig bloggemateriale her i huset knyttet til denne duppedingsen dessverre.

det lange hvite huset sa...

Jeg NEKTER å vise fram den stygge (men visstnok praktiske) kaffeboksen min bedre halvdel har tatt i bruk. Min fine gamle var også praktisk, så hvis jeg finner ut hvor han har gjemt den så skal jeg vise fram den istedenfor.

bloggenanne sa...

Jeg må dessverre stemme i med Det lange hvite huset. Heller ikke her i huset er kaffeboksen noen fryd for øyet. På den annen side ser jeg ikke bort fra at teboksen kan bli foreviget og blogget ved en passende anledning. Den er forøvrig en Marimekkoboks med blå Unikko-blomster på hvit bunn.

Fruen i nr 80 sa...

En enkel krukke i sotfarget glass med tett lokk. http://nummer80.blogspot.com/2010/03/kaffe.html

Din er helt klart penere, men siden vi har ferdig malt kaffe er jeg litt opptatt av at den skal være tett....

h en strålende kveld.

FlorasFrue sa...

Jeg har den samme som deg - og en mindre til te :) Kjempefine, har hatt de i flere år.

Ha en fin kveld!
Kjersti