Sider

søndag 17. januar 2010

Gode nyheter for lydelskere

For de som allerede har lagt sin elsk på lydsystemet fra Geneva er dette gode nyheter. Den kommer nå i en miniutgave. Jeg har sett den hos en venninne, og for de som ikke tilhører kategorien som bruker hele formuen sin på lyd og som er fornøyd med at lyden også er fin å se på, er dette supert.

Vi har den i middels stor utgave, men den minste var bare helt skjønn!Bilde fra verdensveven.

5 kommentarer:

Inga Helene sa...

Hei!

Mannen og jeg satt og leste i hvert vårt blad (jeg et interiørblad, han et stereoblad) og tror du ikke at Genevaen sto omtalt i begge bladene? :-D

Vi har noen monsterhøyttalere som lager veldig fin lyd, men selv Mannen er enig i at de er vel store. Så kanskje det blir felles fødselsdagspresang?

Ha en fin søndag :o)

Anne sa...

Uff, her i huset er mannen lydgal så jeg må pent godta høytalere over alt. I hate it... Skulle ønske jeg kunne foreslå en slik fin Geneva. Ha en fin søndag.

Åpent hus sa...

hihi. skjønner det er flere som har interessekonflikter i heimen - lydkvalitet vs estetikk. Her har vi løst det med en innebygd/skjult sub og lekre små høytalere (med god lyd, ja!) i hvitt. sånn glir de fint inn i interiøret og gir herlige filmopplevelser! :) så det går an! :)

Fruen i nr 80 sa...

Dette tror jeg blir løsningen på vårt musikkanleggproblem......

Anne Mette Lie sa...

Jeg ELSKER den lille Geneva`en og har to av dem, hihi... En sort og en hvit.. :-)