Sider

tirsdag 10. november 2009

Årets julebord hos Royal Copenhagen

Gjennom årtier har julebordene hos Royal Copenhagen fortryllet oss med spektakulære oppdekninger. Den høytidsstemte tradisjonen skriver seg tilbake til 1964, og helt frem til midten av 70-tallet benyttet Royal Copenhagen seks-syv av sine egne designere til å dekorere de etterhvert velkjente julebordene.

I år lover de oss en betagende, inspirerende og skinnende jul når seks skuespillere og ballettdansere fra Det Kongelige Teater "fortolker det klassiske balleteventyr ’Nøddeknækkeren’ i overdådige jule-scenarier", som det heter på nettsidene til Royal Copenhagen. Videre står det at "Hvert bord repræsenterer en af ballettens mange danse, der sammen med Royal Copenhagens legendariske porcelæn får helt nye facetter."

Huset på Planen gleder seg til å se det ferdige resultatet og ønsker seg en førjulstur til København, nærmere bestemt Royal Copenhagens Flaggskipsbutik på Amagertorv 6. Utstillingen varer fra 20. november til 31. desember 2009.

Inntil videre viser jeg noen bilder fra julebordene hos Royal Copenhagen fra 2006:Bildene er fra verdensveven.

4 kommentarer:

Søstrene Andersen sa...

For et tre!! Fantastisk:)

Å se nøtteknekkeren er den beste førjulsgleden som er, så heldig den som får sett det i år.. jeg var for sent ute til å bestille billetter på operaen i år, enda jeg egentlig var tidligere ute i år enn i fjor.. snapp sier det, også er alle borte;(...
DFDS har billige billetter nå da hvis du bare kan slippe alt du har i hendende å reise..:)

Ha en finfin dag,
klem L :o)

Fair sa...

Så flott! Nøtteknekkeren gir meg alltid den ultimate julefølelsen. Gleder meg til å besøke Royal Copenhagen når jeg drar til Køben på en liten førjulstur. :)

Anonym sa...

Nydelig bord!! Digger de sorte kulene på det nakne treet :-)

Avdelingen sa...

Jeg var innom der lørdag og ble så skuffet da jeg så at jeg var for tidlig ute til å få med meg årets juleutstilling.