Sider

mandag 9. november 2009

Den første julepynten i Huset på Planen

Den første julete tingen jeg pleier å dra frem fra skuffer og skap, er dette røkelseslyset fra Menu. Det ble tatt frem i dag. Derfor lukter det deilig røkelse i huset, iblandet Ajax, siden jeg har vasket i dag også.For de som har lyst på en sånn, anbefales en tur innom Kitch'n innen 21. november - der har de den nemlig på tilbud.Foto: Eget og Menu.

6 kommentarer:

Avdelingen sa...

Da slår du meg. Her gjemmes all julepynt (også nyinnkjøpt) frem til første adventshelgen. Da kommer imidlertid det meste frem med en gang slik at jeg kan glede meg over det lenge.

Anonym sa...

Jeg gleder meg til å se mer julepynt hos deg :)

Jeg har fulgt bloggen din ei god stund og gleder meg alltid til nye innlegg fra deg. Du har en kjempeflott blogg. Liker stilen din veldig godt - masse inspirasjon her :)

Selma

Huset på Planen sa...

@Avdelingen: Jeg må innrømme at jeg ble litt revet med av den gode lukten i huset idag etter at jeg hadde vasket - og derfor fant jeg frem røkelsen. Egentlig venter jeg enda litt til.

@Selma: Det var veldig fint sagt - tusen takk! Det er alltid koselig og veldig inspirerende å få kommentarer!

Men - det kommer ikke så veldig mye pynt i Huset på Planen - men jeg lover likevel innlegg. :)

Monica sa...

I år skal jeg kjøpe meg en slik røkelsesgreie, og den fra menu er jo flott :) takk for at du minnet meg på den.. Du viser fantastisk mye flott i bloggen din, så jeg er inne om titter litt hver dag jeg:)

Proforma - Irene sa...

Den var ny för mig, en sådan vill jag ha! Jättesnygg!

Moderne Retro sa...

Takk for tipset om tilbudet. Det skal jeg benytte meg av. :)