Sider

fredag 2. oktober 2009

Forskjellige vegger

I denne artikkelen på Klikk.no står det om ulike vegger.

Her er en rå vegg med parkett på veggen. Jeg synes det ser fantastisk ut - men lurer på om det er sånt man blir lei i lengden. Nå er jeg i utgangspunktet ganske positivt innstilt til ubehandlet panel på veggen - i motsetning til mange andre, men er likevel usikker på om jeg hadde hatt guts nok til å velge parkett. Det ser uansett bra ut.



Foto: Klikk.no

Selv synes jeg at vi har den fineste veggen i verden, og den er bare en ganske lang biltur unna. Biltur som skal foretas i morgen.



Foto: Huset på Planen

4 kommentarer:

Ylva sa...

God kveld! Først må jeg bare si at jeg er tvers gjennom misunnelig på den flotte hytta di (x2). Parkett på vegg kan se helt fantastisk ut om det legges riktig, og er av godt synlig nydelig kvalitet. Se på denne siden http://www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=7069 hvor godt parkett over kjøkkenbenk tar seg ut! God helg og ferie, min er over på søndag...

Husdraumen/Anita sa...

Enig med du! Ein fantastisk vegg du har:)

Huset på Planen sa...

Tusen takk. Dette kunne nesten fremstå som et dårlig fordekt fiskeinnlegg, men sannheten er at jeg gleder meg veldig til vi skal reise ned til hytta ved sjøen i morgen. :)

Derfor både selvskryt og resirkulerte bilder.

ralfefarfars paradis sa...

Flott vegg på hytta deres- skikkelig rå!! Parkettvegg kan sikkert være stilig i den rette sammenheng- men hadde ikek valgt det selv;) håper dere koser dere på hytta!