Sider

mandag 14. september 2009

Ny header!

I et forsøk på å lage ny header, ble jeg sittende altfor lenge oppe i går kveld. Enda godt jeg har fri i dag. Egentlig var det lettere enn jeg hadde trodd, da jeg først skjønte hvor jeg skulle begynne. Det er ikke så greit for de av oss som er fullstendig selvlærte på datamaskinen og som for inntil et par år siden lurte på hva man skulle gjøre med den høyre musetasten.

Så.....tada!.....her er den.

Med bilde hentet fra hytta i sommer, lagt ut første gang i dette innlegget.Foto: Huset på Planen

Tusen takk for mange fine kommentarer i innlegget om Nysgjerrighet. Jeg setter veldig pris på det, og tar gjerne fler. Det er morsomt å bli litt kjent med dere som leser, og i takt med økende besøk tenker jeg mer og mer på at jeg skriver for noen og ikke bare skriver. Det er egentlig ganske fint.

Ha en fin ukestart!

4 kommentarer:

Fair sa...

Gratulerer med ny header! Den var enkel og fin, og passer godt til innholdet på bloggen. :)

Nyanser av vitt sa...

Hej
Vad duktig du är. Hur gör man :O)? Min header har jag fått hjälp med.
Kram Agneta

Hilde Heimdal sa...

Gratulerer med ny header !!

nei ikke lett for oss som ikke har vokst opp i data alderen hehe....den gang vi hadde data het det EDB hehe:) Pappa var tidlig ute med å få data, men den var så stor og det var så mye greier til den at den tok halve stua hans hehe:)

Hvilket program brukte du til å lage headeren i ??

Klem Hilde :o)

Huset på Planen sa...

Øh, det er nesten flaut å si det, men jeg laget den bare i paint-programmet på pc'en. *flau* Importerte bilde, la til farge på bakgrunnen og deretter tekst på siden. Det som tok tid var at jeg måtte prøve meg veldig frem med hensyn til størrelsen, både på bildet (måtte endre først) og selve headeren. Det er sikkert ikke noe problem for de som kan dette.