Sider

søndag 13. september 2009

Nysgjerrighet

Jeg er nysgjerrig. Skikkelig nysgjerrig.

For eksempel lurer jeg på hvem leserne mine er. Etter at jeg fikk meg besøksteller, har jeg oversikt over hvor mange klikk siden min har i døgnet, men jeg vet jo ikke hvem dere er.

Noe kan jeg finne ut av å se hvor klikkene kommer fra. De som kommer fra Sol Interiør, har jo nettopp vært inne på Sols interiørside. Det er derfor nærliggende å tro at de er interesserte i interiør. Også de som kommer fra NIB,
SIB eller DIB antar jeg har en viss interesse for dette.

Men hva med alle andre? Hva med de som søker på bålpanne, som er det søkeordet som genererer absolutt mest trykk hos meg? Hva med de som googler PK22, Hans Wegner Y-stol, eplepresse eller Arne Jacobsen pendel. Hva med dem? Hver gang jeg ser søkeordet "huset på planen" blir jeg bittelitt glad. Det betyr nødvendigvis at noen leter etter siden min. Iallefall liker jeg å tro det.

Kommentarer er en kjærkommen måte å kommunisere med leserene sine på. Jeg har skrevet litt om kommentarer i dette innlegget. Jeg forsøker å svare på spørsmål jeg får i kommentarfeltet, og svarer alltid på eposter.

Likevel lurer jeg på hvem dere er, alle dere som ikke skriver noe i kommentarfeltet. Har dere lyst til å gjøre meg en tjeneste? Skrive noen ord om dere selv, bare litt?

Jeg skal snart gå løs på middagen. I mellomtiden kan dere nyte dette - klippet fra den fantastisk festlige siden til Anne Taintor.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg bruker å søke på 'Huset på planen' på Google. :) Det hadde vel vært enklere for meg å lage et bokmerke på siden din... :o) Keep up the good work!

Marianne E

Anonym sa...

Jeg kom over nettsiden din via Moderne Retro sin side :) Jeg ser at vi liker mange av de samme tingene, men jeg har ikke tid til å blogge selv, så derfor koser jeg meg med din og Moderne Retro sin side. Og så poster jeg innlegg sånn innimellom.

Anja-jentå

Anonym sa...

Jeg er en fast følger og liker både bloggen og stilen din veldig godt. Er nok best på å lese alt det artige du skriver om og mindre god på å kommentere, men koser meg virkelig med bloggen din:) Oppdaget bloggen via Moderne Retro sin side.

Sandra

Anonym sa...

Jeg kommer inn hit både via NIB og via "Favoritter" i nettleseren min.

Litt om meg... Jeg sluker interiørblader og kan lese interiørblogger i timesvis. Jeg liker å ha det pent rundt meg og er glad i en klassisk, enkel og moderne stil med en litt retro vri på det hele. Min mann og jeg har totalrenovert et hus fra 50-tallet, så i flere år har oppussing og interiør hatt hovedfokus på fritiden. Hvis man kan kalle det fritid å renovere et hus da... Med bare én inntekt (jeg er fortsatt student), går pengene til materialer og de viktigste møblene, og derfor er ikke hjemmet vårt særlig preget av designgjenstander ennå. Men jeg drømmer... Det finnes så utrolig mange flotte ting! Ikke på grunn av det som står på merkelappen, men på grunn av funksjonell og vakker design. Inntil videre klarer vi oss utmerket med IKEA og synes vi har klart å skape et personlig hjem vi er fornøyde med og som det er behagelig å leve i.

T

¤ Mini&moi ¤ sa...

Jeg kom over bloggen din via Moderne retro (som jeg igjen fant under NIB`s kategori "Moderne blogger".
Jeg er stor fan av stilen du har og får så mange nye ting på ønskelisten hver gang jeg er inne her (og lommeboken blir vel tom når jeg skal tilbake i jobb etter mamma-permen).Vi pusser opp ett eldre hus, og da er det fint med litt inspirasjon i hverdagen:-)
Fortsett med de fine innleggene!

Ida

Huset på Planen sa...

Tusen takk for fine kommentarer! Det setter jeg veldig pris på. Og til opplysning, jeg elsker bloggen til Moderne Retro - det var hennes blogg som inspirerte meg til å starte egen.

Marta sa...

Husker ikke hvordan jeg oppdaget bloggen din jeg...
Men nå ligger den iallfall i blogglisten min, og jeg blir glad hver gang du har lagt ut noe nytt!:)
Synes du har en fantastisk fin stil!
Jeg drømmer om mye av de du har, men som småbarnsforeldre som bygger hus, er desverre ikke møbler og inventar høyest prioritert. Forhåpentligvis kommer det etterhvert!
Det viktigste er tross alt ikke hva man har i huset, men at man trives og klarer å skape et hjem!:)

Anne sa...

Hei hei!
Eg fann nettopp bloggen din på NiB og likte meg utruleg godt her hos deg:) Hit kjem eg att.
Eg har sjølv ein blogg, og ein stil som er litt all over the place;)
Ha ein fin kveld!

Anonym sa...

Jeg har bloggen din i favorittlisten min :)

Jeg er fast sniklesende gjest på det andre stedet og fant link til bloggen din der ;)Jeg hadde fulgt db din siden starten og likte veldig godt skrivemåten din og ikke minst alt interiørpratet, så når du startet blogg ble den fort lagt til i mine favoritter.
Jeg og mannen renoverer et mellom 80-100 år gammelt hus og jeg finner mye inspirasjon her :)
Kunne tenkt meg å blogget om renovasjonsprosjektet mitt, men er ikke kreativ nok så nøyer meg med å lese om andres :)

Anonym sa...

Jeg kom over siden mens jeg surfet. Syns det er morro å få litt inspirasjon, derfor er jeg jevnlig innom en mengde interiørblogger. Som fattig student er det begrenset hva jeg kan bruke av penger på slikt, men om ett års tid blir det andre boller :-)

Anonym sa...

Jeg har sniklest i dagboken din på det andre stedet og da linken til bloggen din dukket opp begynte jeg å følge med her. Jeg søker nå med "Huset på planen" og koser meg virkelig med bloggen din. Du har kommet dit jeg håper jeg er om ca. 10 år; unger, jobb, hus og en økonomi som tillater at drømmer både når det gjelder interiør og "personlig pleie" (og da mener jeg fine vesker og klær ;-)) kan oppfylles.
Så ditt liv er på en måte min drømmeverden, og jeg vil gjerne takke deg for mange koselige stunder. Jeg håper du fortsetter i samme bane og håper du synes det er greit at jeg snikleser :-)

Huset på Planen sa...

Tusen takk for koselige kommentarer. Det er klart jeg fortsetter!

Unnemor sa...

Du er en av to bloggfavoritter! Jeg har deg som bokmerke og er innom siden din omtrent daglig.

Har en mistanke om at vi ikke bor så langt fra hverandre? Jeg bor i Stv.

Liker veldig godt det du skriver om, måten du skriver på, og ikke minst matinnslagene dine. Helt i min gate.

Tusen takk for en kjempeflott blogg! Håper virkelig du fortsetter å lage inspirerende innlegg.

Klem

Huset på Planen sa...

Riktig det unnemor, jeg bor i nærheten av Stv.