Sider

torsdag 12. august 2010

Inspirasjon fra IkeaDa er jeg endelig i posisjon til å gjøre noe med bloggeabstinensene mine. Jeg fikk nemlig kombinert hovedstadstur med annet storbybesøk og jentekveld i går. Dermed var avstanden mellom meg og laptopen så stor at jeg ikke før nå har fått kikket på bilder og gledet meg over nytilegnet inspirasjon.Aller først; Tusen takk Ikea Forus-jenter, for at jeg fikk være med på en utrolig fin happening i Oslo! Alt klaffet, jeg rakk flyet tirsdag morgen, været var supert i Oslo, jeg pådro meg ingen ankelskader til tross for at jeg iførte meg høyhælte sko i altfor mange timer i strekk, og ikke minst hadde jeg noen flotte timer i Sogn Hagekoloni sammen med interiørfiffen i Norge. Dessuten var det veldig fint å reise sammen med Fargebarn og Avdelingsjentene. En stor klem oversendes herved via verdensveven.

I tillegg var jeg heldig og fikk møte andre bloggere, blant annet de skjønne jentene bak Scandinavian Chic, hviit, Fjellrosa, Lena fra Bo med barn, IfraLahell, Kardemomme fra Huset ved bekken, Fru Pink fra NIB og Signe fra RE:SIGNERT. Det var veldig koselig å treffe dere alle sammen!Som jeg såvidt har vært innom tidligere, hadde Ikea innredet og møblert tre hytter i Sogn Hagekoloni med utgangspunkt i det som er årets grunntanke - nemlig "Mer tid til det som betyr noe". Liten plass og stort behov for organisering kunne ikke blitt illustrert bedre enn i de skjønne små hyttene, og heldige er de som fikk Ikeas innredere til å hjelpe seg med å organisere hverdagen på sine 25 kvadratmeter. Jeg kommer tilbake med flere bilder fra hver enkelt hytte litt senere.(Dette er en liten smakebit fra hytta "Urtehagen")

Ellers fryder jeg meg over Ikeas evne til å følge opp den statusen katalog-lanseringen etterhvert har fått i mediebildet - den blir referert til mer som en sosiologisk analyse av samfunnet enn en markedsføringsevent.

Og hva gjorde jeg rett etter landing på flyplassen onsdags ettermiddag? Jo, nettopp - stakk en tur på Ikea.

5 kommentarer:

Dronning Maud sa...

Det høres kjepekjekt ut med lannsering. Ikke minst å få møte disse personene bak bloggene.Jeg er ganske nyskjerrig til tider. Vi danner oss jo bilder.God kveld til huset på planen!

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Stor klem tilbake! du har tatt gode bilder ser jeg! Fikk du shoppet mye etterpå vi gikk hvert til vårt? :)

Kardemomme sa...

Hei du :))Takk for sist! det var veldig hyggelig å hilse på deg også! Jeg synes det var noe veldig kjent med deg, men har ikke kommet på hvorfor :) Lanseringsfesten var virkelig morsom og jeg har gått rundt og smådrømt om de nydelige kolonihagehusene. Vi skal ikke se bort fra at vi kommer til å treffes på disse årlige festene, om ikke før :) Ha en fin helg! Klem fra Kardemomme/Benedicte :))

mimmi-leone sa...

Så gøy, sikkert artig å få være med!
Og Ikea-katalogen er jo spennende lesestoff hvert år.

Hilsen fra Mimmi-Leone

Elisabeth, innerst i veien sa...

For en fantastisk ide å legge arrangementet til en kolonihave og innrede noen hytter. Hurra for Ikea.