Sider

onsdag 11. august 2010

Ikeakataloglansering 2011Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men for meg er den årlige lanseringen av Ikeakatalogen mer enn en ordinær reklamejippo. Det er nesten så jeg tillegger den nevnte katalog samfunnsmessig betydning. Ikea har opp gjennom tidene vært flinke til å ta samfunnsendringene på kornet, og sånn er det denne gangen også. Årets slagord er "Mer av det som betyr noe" - i den forstand at dersom vi lar Ikea organisere rotet vårt, får vi bedre tid til det vi bryr oss mest om - nemlig familie og venner. Til og med kåserende Dagbladjournalist, Ingvild Tennfjord, kunne fortelle oss at det koseligste hun kunne tenke seg var å være hjemme. Litt i strid med hva hun følte var forventet av en hipp og kul journalist som levde livet.

Takk! Velskrevet kåseri, og i aller høyeste grad fremført med innlevelse. Jeg føler at hun satte fingeren på noe vesentlig. Det samme som Ikea prøver å formidle i årets katalog. Vi simpelthen elsker å være hjemme! Og det burde faktisk være stuerent å føle det sånn!

Så sant, så sant. Endelig kan man innrømme det jeg har følt lenge. Nemlig at det er deilig å kose seg i heimen sin, styre og stelle og organisere potensielt rot. Men én ting vil jeg ha for meg selv; gleden av å organisere mitt eget rot. Så Ikea, hold deg unna, kaoset mitt fikser jeg selv!

Anyway. Lanseringen var fantastisk. God stemning. God mat. God drikke. God underholdning - inkludert morsomt kåseri. Hyggelig å møte andre bloggere, blant annet. Og ikke minst; jeg fikk masse inspirasjon fra de tre hyttene Ikea for anledningen hadde innredet i Sogn hagekoloni.

Bilder av de ulike hyttene kommer senere.

5 kommentarer:

Astrid sa...

Hurra for IKEA-katalogen! (Jeg har tatt vare på alle fra 1998...) Høres ut som at du har hatt en kjekk opplevelse.

Dagblad-journalisten heter forresten Ingvild Tennfjord og blogger her: http://tennfjord.wordpress.com/ :-)

HildeM sa...

Elsker alltif å få katalogen. Ser at vi som bor litt unna må vente til 23.8 før vi kan bestille den på nett. Men den som venter på noe godt :)

Ha en herlig dag!

Klem

skjerstad sa...

Jeg er så enig med deg :) Det er hjemme jeg også koser meg mest :)
Gleder meg til å se de 3 hyttene :)

små og store drømmer sa...

Gleder meg til å se bildene du legger ut.
Selv kom jeg ikke før litt over syv. But guess what!!, da hadde de allerede stengt den ene hytta og holdt på å stenge de to andre. Så ble bare et kort besøk og ingen bilder på meg... :(

Huset på Planen sa...

Ingvild Tennfjord, var det ja! Takk, Astrid. (Ikke rart jeg ikke fant navnet hennes ved googling, heller - jeg trodde det var noe med Ingunn...)