Sider

onsdag 5. mai 2010

Uteplassen på Planen

Her er mitt hjemmebidrag til månedens utfordring hos Nib. Det er litt tidlig ennå, så jeg har ett bilde fra i fjor sommer, samt noen jeg har tatt nylig.

6 kommentarer:

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Kjempefin uteplass :) Det er så deilig med mai og vår :)

Ønsker deg ein herlig maidag :)

Godklem

små og store drømmer sa...

Fine bilder :)
Koselig dere har det på uteplassen.

RESIGNERT AV SIGNE SCHINELLER sa...

Kjempefin uteplass. Her finner man nok roen og solstrålene, når de viser seg!! Liker den veggen i stein som er kurvet. Gir det hele et mykere preg! Har dere gjort det selv, eller fått hjelp med tanke på planleggingen av uteområdet?? Ellers ønsker jeg deg en riktig finfin dag! Signe

Huset på Planen sa...

Jeg har svart inne hos deg, men skriver her også i tilfelle noen andre også lurer. Vi har ikke fått hjelp, men det er blitt til underveis. Fjellveggen åpnet seg da vi kjøpte litt ekstra tomt til huset og hugget ned noen store grantrær. Her fant vi også restene etter ovnene som har vært brenneovnene til potteriet som huset en gang var. Buene og bedet er blitt til på grunn av fjellgrunn under - vi ville ikke sprenge så vi fulgte bare steingrunnen da vi laget plattingen. Det ble fint og mykt synes jeg. Ellers er hagen urgammel, og gammel skifer som vi fant i kjelleren har fått plass ute. Selve jobbven gjorde vi ikke selv, men planleggingen er det stort sett jeg som har gjort.

Ulla sa...

Jeg gleder meg til vår og sommer, sitte ute og nyte! :D

Miss Mette sa...

Koselig og innbydende uteplass,
stilrent og vakkert her hos deg.
Ønsker deg lykke til i konkurransen…

Klem fra Mette