Sider

mandag 31. mai 2010

Utemøblene ute

Endelig har vi fått alle utemøblene ut av vinterdvale. Ungene er imidlertid ikke like fornøyde, siden plassen foran fotball"veggen" deres er okkupert.

Som den observante leser muligens har plukket opp i kryptiske tekster, skal vi snart feire noe her på Planen, og benytter anledningen til å invitere til fingermat og god drikke. Denne uka blir det derfor noen innlegg om den forestående festen, rett og slett fordi jeg har brukt mye tid til å tenke og forberede meg den siste tiden. Noe av maten har jeg skrevet om tidligere, blant annet kyllingklubbene, butterdeigssnurrene og vårrullene. Kanskje det blir noe interiør- og pynterelatert også.

Ellers er det spennende ting i vente i det ene hønsehuset i disse dager. Vi har "termin" på tirsdag, og dersom vi er ekstra heldige blir det kyllinger av alle de syv eggene den tålmodige høna har ruget på i snart tre uker.

4 kommentarer:

Åpent hus sa...

herlig uteplass du har
og flott med rått berg på kanten av skiferplassen.
nyt den! :)

Peanuts sa...

Åh så kos med kyllinger! Håper alle klekker :)

Ser frem til innlegg om den forestående festen, fingermat er alltid morsomt. En veldig enkel favoritt er dadler med snøfrisk og bacon, men den kjenner du sikkert til :)

Randi sa...

For en stilig uteplass!!
Lykke til med den forestående fødselen i hønsehuset, er jo så utrolig koselig med bittemså kyllinger:)
Randi:)

Anonym sa...

Hei,hei:)
Du har det bare så flott!!
Får så mange ideer og tips fra deg;)
Ha en finfin dag, klem Maria:)