Sider

søndag 23. mai 2010

Synd det ikke synes på bilder

Synd det ikke synes på bilder, men jeg har altså vasket alle vinduene i dag. Både på innsiden og utsiden. Derfor skal jeg ta meg et velfortjent glass med vin i kveld.

Her er noen flere utebilder - til glede for nye lesere. De er tatt i dag, men de er sikkert ikke så ulike noen som er vist tidligere.7 kommentarer:

Lucky Miss H sa...

Fantastisk sted! Jeg ønsker meg et sted med så mye vinduer, som jo må slippe inn masse lys, og med medfølgende vindusvasker! Godt jobbet! Nyt vinen! :)
God søndag,
MissH

Fru Andersen sa...

Ikke verst! Ser ut som om det har tatt tid å vaske alle vinduene;-) Vi har også vinduer fra gulv til tak, men jeg har bare vasket de innvendig i år, må få vasket på utsiden også men ble så lei...

Nydelig sted dere har !

Ønsker dere en fiiin pinsehelg videre!

hviit sa...

Heisann, jeg sitter her og drømmer om småbruk og studio fortsatt, men skal klare hodet og svare på spørsmålet ditt ang tekstilledningen. Jeg har en neon orange/pink, som den så flott heter. Den er bare dødskul. Har den både som leding og som ledning med sokkel. Men p.g.a transportstreiken er den først leveingsklar om ca 10-14 dager.

Klem hvvit.

Dronning Maud sa...

Fyttigrisen så fint !!!! Både hus og omgivelser! Drømmeplass:)

Fruen i nr 80 sa...

Som du vet er jeg heeeelt forelsket i den hytta deres.

Med to små hjelpere fikk mannen vasket halvparten av vinduene her i dag. Så gikk tålmodiheten deres tom og vi tok oss en sykkeltur i vinden....

Kos deg i kveld!

FlorasFrue sa...

Nydelig plass!!!
Tenker det er deilig når vinduene er vasket, for saltvannet gir merker :)
Kos dere masse videre i helgen!
Klem

Ulla sa...

Deilig med hytte ved sjøen! Nyt dagen :)