Sider

fredag 21. mai 2010

Stemningsrapport

En liten stemningsrapport på ukas beste dag. Fyr på bålpannen, mild jasminduft i luften, speidende hunder, vin i glasset.

Vi har testet årets utgave av den italienske rosévinen il Mimo, som de siste årene nærmest har opparbeidet seg kultstatus og som det lyktes meg å endelig få tak i idag. I Dagens Næringsliv fikk den 88 poeng. Jeg ble heller ikke skuffet.9 kommentarer:

små og store drømmer sa...

Fantastisk! Nyt kvelden :)
Skulle gjerne sittet i stolen din nå.
God helg.
Klem

trine sa...

Hei
Rosévin har aldri vært helt min greie men etter at jeg fikk en kasse (?!:D) med Il Mimo i gave i fjor må jeg bare innrømme at den ER veldig god.
Ha en fin helg
Trine
Ps Du har veldig fine bilder i det siste.

Huset på Planen sa...

Tusen takk, Trine! Jeg føler selv at jeg klarer fotograferingen litt bedre enn da jeg startet blogging, men har så uendelig mye å lære. Likevel er det superkoselig at noen legger merke til det. :)

Jeg vet ikke om il Mimo er en litt vel hypa vin. Likevel synes jeg det er ekstra stas å åpne en kald flaske og nyte på verandaen, så jeg gir blaffen. :)

Anonym sa...

Høres ut som en flott kveld! Hva slags vinglass har du?

Åpent hus sa...

Her var det stemning, ja. Hvis man ikke greier å slappe av og sette pris på slike omgivelser bør man nok ta ei runde med seg selv!! :)

enig med Trine at du blir stadig bedre å ta bilder. I dette innlegg var det fin sammensetning og variasjon i bildene også.

fortsatt fin helg til deg og gjengen din.

Huset på Planen sa...

Hei Anonym. Vinglassene er rett og slett fra Ikea. De minner om noen fra Iittala som jeg liker veldig godt. Ikeaglassene var et perfekt alternativ da vi skulle kjøpe alt på en gang. :)

@Åpent hus: Tusen takk til deg også! Og takk i like måte - ha en fin helg du og.

Elisabeth sa...

Takk for at du minnet meg på Il Mimo! Jeg hadde rett og slett glemt den, men satser på at et raid på tirsdag kan avhjelpe situasjonen.

Nå er det pizza og Casa de Saima, noe som viste seg å være en utmerket pizza-rosé :)

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Så herlig kveldsstemning det var hos deg:)

Anonym sa...

Virkelig en nydelig hytte dere har. Fantastisk beliggenhet! Når det gjelder rosévin, vil jeg også slå et slag for Langmann Schilcher Klassik (ikke den musserende)Veldig god, men for dem som liker tørre og syrefriske viner. Prøv den neste gang!Men Il Mimo er også god, men kanskje litt oppskrytt.