Sider

lørdag 15. mai 2010

I love Ikea!

Jeg lar dette innlegget bli mitt hytte-bidrag i Nibs sommerutfordring. Det er riktignok produsert for en stund siden, men dette er det stedet på jord som gir meg mest sommerstemning.

To nye sorte puter fra Ikea gjorde susen i stuen, synes jeg. Samt et Ikea PS trillebord til TV'en - så vi kan levere tilbake det vi har hatt til låns. Dessuten likte jeg prisen på dette mye bedre enn alternativet fra Montana.

Det geniale med trillekommode er at vi rett og slett kan trille tv'en vekk. Siden vi har kjøkken, stue og spisestue i ett, er det praktisk å kunne få tv'en bort av og til. Selvom Harry Potter er kul, er det ikke sikkert vi har lyst til å høre på ham når vi spiser middag.

5 kommentarer:

Sally Tharpe Rowles sa...

Me too.

Dronning Maud sa...

Utrolig fint dere har det!!! Jeg sulle vært på ikea snart kjenner jeg:)

Åpent hus sa...

Hei HPP
grattis med nye Ikeafunn. Det ble kjempefint! Tenker som regel at svarte puter ikke gjør susen, men det gjorde de hos deg. :)
fortsatt god helg!

Proforma - Irene sa...

Dom där svarta kuddarna har jag hemma just nu, tänkta till sovrummet. Tyvärr blev det inte som jag tänkt mig så jag letar en annan plats för dom eller så blir det att jag får lämna tillbaka dom :(
Ni har sååå snyggt!

Lucky Miss H sa...

Hah!! Takk for ideen om trillebordet! Tror nettopp jeg fant mitt nye pcbord! Genialt! Takk og takk, og herlig 17.mai til deg! :)
MissH