Sider

onsdag 24. mars 2010

Ren

Helt ren på kjøkkenet.

Nå med Savon de Marseille ekstra PUR. Da slipper det å smake såpe av brødet - den fella har jeg nemlig gått i en gang tidligere.Eget bilde.

Ellers benytter jeg anledningen til å minne om spørreundersøkelsen min med mulighet til å vinne frokostprodukter fra Quaker til kroner 450,-. Trykk HER for å komme direkte til undersøkelsen.

3 kommentarer:

små og store drømmer sa...

Savon de Marseille er en klar favoritt hos meg.
Litt synd at jeg har gått til innkjøp av Vipp såpedispenser (som jeg elsker), da får jeg ikke vist frem den fine flasken til Savon...
Uff, man har sine problemer.. :)

Marta / Livet på landet sa...

Såpesmak på brødet er ikke noe særlig, nei:)
Vi har en flaske s.d.m på badet. Den er fin å se på og lukter godt, men vasken ser så utrolig fettete ut med en gang noen har vaset hendene... Du som er proff på dette - er alle slik?

Huset på Planen sa...

Jeg har aldri tenkt på at vasken ser så fettete ut, med mindre man søler veldig fra flasken. Det er forresten en av ulempene med pumpeflasken - det setter seg ofte litt såpe igjen i tuten, som størkner og deretter gjør sånn at strålen går i alle retninger. Kanskje det er det som skjer hos deg? Jeg pleier å rengjøre tuten innimellom, slik at det ikke sitter størknet såpe der.