I tillegg til helgene, er mandag den dagen det serveres mat som tar litt tid å lage i Huset på Planen. Jeg har fri fra jobb, og liker å bruke dagen til matlaging - blant annet.
Forrige mandag laget jeg kyllingfrikassé med smak av sitron, og idag tenkte jeg at jeg skulle lage lammefrikassé. Foruten hvitløk og litt fersk rosmarin, var det ingen spesielle ingredienser i denne gryta i dag. Jeg kom rett og slett ikke på noe. Men som sagt, av de oppskriftene jeg freste gjennom fant jeg så å si ingen med hvitløk.
I tillegg har jeg laget basilikumpesto, denne gangen uten ruccola. Brødet jeg serverte med frikasseen fikk følge av et lag med denne, slik at det iallefall ble litt ekstra smak på tilbehøret.
Og her er noe bilder av det ferdige resultatet. Pestoen og majonesen fra forrige uke har jeg hatt i to søte glass fra Bloomingville som jeg fant i skapet. De fikk jeg for ikke så lenge siden fylt med sukkerbiter og sukkertøy - begge deler spist opp av husets beboere - men de passer perfekt til dette. Det ser rett og slett litt bedre ut enn gamle plastbokser.
Det blir visst fast tradisjon med matinnlegg fra meg på mandager. Håper det er greit for dere lesere.
Ha en fin kveld!
6 kommentarer:
Herlig matinnlegg! Fortsett med dem, uansett hvilken ukedag de kommer. Likte godt glassene du brukte.
å det såg utrulig godt ut!!! blei heilt sulten!:)
hei igjen:)
Det var bra du sa!!
Da må eg sjekke om det er samme stoff, eller eit litt meir slitesterkt stoff. (han "graver" alltid litt før han legger seg ned) Takk for tipset:)
å nei så dumt med den kaffemaskinen.... det var ein liten nedtur.. likte designet sååå godt!
ja ja eg får leite videre da:)
wow så herlig da!
Så helt nydelig ut!
Smaker ekstra godt når man har laget det selv og da- er det ikke sånn?:)
Mmm, det så godt ut :)
Supert med litt matinnlegg - jeg er ikke så kreativ i matveien, men blir alltid glad når jeg klarer å lage noe godt.
Ha en fin tirsdag:)
Kjersti
Legg inn en kommentar