Sider

torsdag 18. mars 2010

Kitchen Aid-hjelp

I Huset på Planen er kjøkkenmaskinen Kenwood Major i bruk så og si hver dag. Den er praktisk, den er sterk, det er god størrelse på bollen og den ser helt grei ut. Ulempen med en Kenwood er at den bråker en del og at den tar mye plass. Vi har den i ekstrakjøkkenet vårt i "leiligheten", så det gjør hverken noe at den bråker eller tar plass.

På hytta har jeg lyst på en Kitchen Aid. Den må stå fremme, og da synes jeg det er greit at den ser så fin ut som mulig, samt at den ikke er så stor som Kenwooden. I utgangspunktet er jeg like kjedelig som jeg pleier når jeg skal velge farge - jeg vil ha noe nøytralt. Og siden vi har hvite Bestlite-lamper i stua og en hvit Vipp pedalbøtte på kjøkkenet, tenkte jeg at det ville være fint med matchende hvitt på Kitchen Aiden. Sort er også fint, synes jeg, men den ville muligens forsvinne helt på den sorte kjøkkenbenken? Eller hadde det passet med sort, siden vi har sort lampe og sort brødrister? (Trykk på lenken, så får dere se begge deler.)

Jeg er virkelig i tvil her. Hvilken farge skal jeg velge?De som har lyst på en styla KA, kan se på utvalget HER. Noen som vil starte Pimp my Kitchen Aid?

19 kommentarer:

Avdelingen sa...

Jeg har den koksgrå utgaven som er i matt lakk. Fordelen med denne var at da vises ikke støv så fort og heller ikke fettete fingermerker. Praktisk!

Guro sa...

Hei,

jeg kjøpte en Kitchen Aid for 2 måneder siden, og vil bare si at jeg er kjempefornøyd med den. Den lager veldig lite støy. Vi har åpen kjøkkenløsning, og det går fint å elte brøddeig samtidig som man for eksempel ser på TV. Jeg har fargen Pearl Grey. Den er ikke så blank i virkeligheten som man kan få inntrykk av på bildet, men har en mer industriell look. Veldig fin synes jeg, kanskje den kunne passe på hytta deres også? Lykke til med valget.

Susanne sa...

Jeg sverger til min sorte KA. Har ikke hatt Kenwood, så det er vanskelig for meg å sammenlikne.
Det blir morsomt å se hva du ender opp med. Lykke til!
-Susanne

Pink Lady sa...

Hei!

Jeg har også Kenwood, men hadde jeg valgt igjen så hadde det gjerne blitt KA. Om jeg hadde greid å bestemme meg for farge da;) hihi

Lykke til!

Klem Pink Lady

Life like it is for the V's: sa...

Tror faktiske jeg ville gått for sort eller koksgrå.. Den hvite vil ta hele oppmerksomheten føler jeg når jeg ser på kjøkkenet der. Pluss at den vil gli inn med de andre tingene på benken:-) Men det er min mening da.. Lykke til med valget:-) Gleder meg til å se resultatet

Huset på Planen sa...

Hm. Jeg som nesten hadde bestemt meg for hvit ble bare forvirret av dette - haha!
Jeg ser at hvitt kan virke dominerende, samtidig som jeg tenkte at den ville passe fint til Vipp-bøtta som står rett ved benken. Dessuten har vi hvit Steltonkanne (og sort) og jeg har tenkt å ta vekk den sorte brødristeren (trenger ikke den nå når jeg får kjøkkenmaskin og lager ferskt brød hver dag...)
Også er det noe med at den hvite maskinen har et herlig retro-uttrykk som den sorte ikke har - synes jeg, da... Jaja, dette ble mye babling fra min side.

Godt å få hjelp fra dere, blogglesere!

Ulla sa...

Jeg tror jeg ville ha valgt en grå til kjøkkenet ditt. Ta igjen murfargen liksom. Eller en hvit :)

Personlig ville jeg har valgt en rød eller noe annet knæsjt, men det er ikke deg og passer ikke inn hos dere :)

Selv vurderer jeg å kjøpe en ny Kenwood. Har vurdert KA, men jeg synes bollene er så små til mitt bruk dessverre.

Huset på Planen sa...

Jeg ville også valgt en Kenwood dersom jeg skulle hatt en hjemme og det viktigste hadde vært yteevnen - bare så det er sagt.
Godt poeng å ta igjen betongfargen.

Hvite tulipaner sa...

Jeg har en i Almond Creme,og hadde nok valgt samme fargen hvis jeg skulle kjøpt meg en i dag.
Men hvis det sto mellom hvit og svart så hadde jeg valgt hvit.
Den sorte er veldig blank og fingeravtrykk og sånt vises veldig godt...

Lykke til med valget,det er absolutt ikke lett!Og jeg snakker av erfaring :P

Fornøyd blir du uansett!

Anonym sa...

Jeg kom over et godt tilbud for en stund siden og kjøpte en dyp lilla nesten aubergine farge, og jeg er kjempefornøyd! Deilig med en liten fargeklatt, bare for å lage komplett forvirring :o)

Fire barn i familien sa...

Jeg har hatt min i flere år og er superfornøyd med den. Den vi har er hvit siden vi har hvite fliser og kjøpte hvit VIPP søppelbøtte samtidig - alt måtte være hvitt for fem år siden :)

Hadde jeg skulle kjøpt idag hadde jeg nok valgt den som er matt grå.

helenes hus sa...

Som man roper i Bloglandia får man svar... :)
Jeg tror jeg ville vurdert en grå til hyttekjøkkenet. Jeg likte den som heter brushed nickel eller rett og slett den grå. Jeg tror det vil bli fint til betongen og benkeplaten. Sort vil nok også funke. Og hvit selvsagt. Ganske trygt og fint og pent med hvitt sammen med vipp'en og lampen over benken. Men du kjenner meg; trygt og fint er for kjærester, ikke interiørdetaljer... ;)

Bloggenanne sa...

Jeg synes i utgangspunktet den hvite eller almond cream-fargen yter mikserens retropreg mest rettferdighet. Den sorte er jeg redd kan bli litt "borte" på benken din. I valget mellom hvit og sort ville jeg derfor gått for hvit.
Ellers må jeg si at jeg har en viss sans for fargeklattene, også. I så tilfelle ville kanskje den oransje vært et passende innslag hos dere?

Birgitte sa...

jeg har sort KA kjøkkenmaskin + blender, og sort kjøkkenbenk (det hadde jeg ikke da jeg kjøpte maskinen). Den forsvinner litt på benken, synes jeg. Jeg tror nok jeg ville ha gått for en hvit eller en eller annen knæsj farge. Hytta di tåler en kontrast.

Huset på Planen sa...

Takk for enda flere svar. Nå har det kokt ned til grå eller hvit. Jeg liker jo i utgangspunktet sort også, men er enig med Birgitte, den kommer nok til å forsvinne på benken. Så da blir det nok elle melle i butikken.
Men kom gjerne med flere synspunkter.

christin sa...

hvit!

Ulla sa...

Du får ta den som de har fysisk tilstede :)
Både hvit og grå vil passe helt fint, og jeg er sikker på at du blir like fornøyd uvilkårlig av hvilken av de to fargene du velger :)

Anonym sa...

Elsker min hvite KA kjøkkenmaskin og blender! Ville ha valgt hvit igjen. Fortsatt like kul etter tre år og den grå stålbolle kommer så godt frem. Lykke til!

Anonym sa...

Jeg har lyst på grå! :D