Sider

torsdag 18. mars 2010

Årets første uteinnlegg!

Idag har jeg spylt så og si hele Planen. Da jeg kom hjem fra jobb med favnen full av blomster som var tiltenkt krukker i trappen, var naboen og jeg et godt eksempel på "to sjeler, én tanke" - hun hadde nemlig allerede begynt med avvintringen ved hjelp av hageslangen.

Jeg fikk både en stor og frodig julerose, perleblomster og en annen hvit, yndig sak ned i pottene. Jeg fikk ryddet vekk akebrett og ymse annet - og jeg fikk spylt. Minsten og en kamerat lot seg også bestikke til å plukke litt søppel på Planen. Det er heldigvis ikke 17. mai ennå, men akkurat nå føler jeg at inngangspartiet ser nokså presentabelt ut. En deilig følelse.Egne bilder tatt i halvmørke.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint! Jeg regner med at du bor på Vestlandet. Her på Østlandet er det fortsatt mengder av snø og lenge til vi kan plante noe eller spyle utenfor. Bodde i Stavanger et par år og satte stor pris på den tidlige våren!

det lange hvite huset sa...

Åå, nå gleder jeg meg til vår. Foreløpig ser vi langt etter den i vår landsdel, selv om dagen i dag er den første i småsko. Jeg gikk riktignok i støvler til jobb, men hadde skobytte i sekken. :)

Elisabeth sa...

Våren er den eneste tida på året jeg lengter hjem til Vestlandet, og lengselen ble ikke mindre nå. Her i Tigerstaden er heldigvis snøen i ferd med å regne bort, men gatene skriker etter å få spylt vekk svart støv, hundedritt og strøsand.

Jeg vil ha ordentlig vår!