Sider

onsdag 10. februar 2010

Kveldssnacks

For den småsultne og saltlystne.

Du trenger et par paprika, de lange og søte man får i butikken nå, chèvre, litt hvitløk og en liten håndfull pinjekjerner. Skjær paprikaene på langs, fjern frø, hakk hvitløk og spre over paprikaene, smuldre osten utover og strø på pinjekjernene. Stekes i ovnen til den ser ferdig ut. (Beklager den noe upresise tidsangivelsen, men sist gang jeg laget dette var jeg veldig sulten og så knapt på klokken da jeg vurderte retten som ferdig. Derfor ble det...øh...ikke tatt noen bilder heller.)

Dette minner meg rett og slett om sommer, siden vi ofte får det servert hos foreldrene mine på hytta.

Kan pimpes opp betraktelig, men av og til er det enkle greit nok.

Egne bilder fra hytta for et par uker siden.

Og siden dette hovedsaklig er en interiørblogg kan det opplyses om at tallerkenen med liljekonvallen er fra Egersund Fayansefabrikk, etterlatt på hytta av forrige eiere - til stor glede for oss.

3 kommentarer:

M sa...

Nam!
Kos deg ,
klem, M

Anonym sa...

OJ, oj, oj - så spennende med det FATET!! Jeg tror nemlig det er akurat det samme motivet på tre skåler/boller som jeg har på hytta mi. Kjær arv fra min farmor. Maten så god ut den også :-) Ha en fin kveld!

trine sa...

Hei
I går laget jeg rødbetgratengen du har linket til tidligere UTROLIG god,barna digget den også-de skjønte vel ikke at det var grønnsaker :D
Ha en fin dag
Trine