Sider

torsdag 21. januar 2010

Marimekko 2010

Her er noen smakebiter fra Marimekkos vårkolleksjon 2010, funnet via print & pattern. Morsomme mønster, designet av Maija Louekari. Jeg har skrevet om Maija tidligere i dette innlegget.

Jeg synes Marimekko klarer å fornye seg, samtidig som produktene deres og mønstrene bærer en klar Marimekko-signatur. Muligens ville jeg ikke latt dette stormønstrede stoffet dominere et rom, men en kopp eller to, dersom det finnes - ja takk!

Bilder fra verdensveven.

4 kommentarer:

tempo.dk sa...

Det er flot, men jeg er enig med dig - det skal nok ikke blive for dominerende. På service vil det nok være meget fint. Ha en fin dag. Hilsen Bente

Minmill sa...

Så herlige grafiske mønstre fra Marimekko. de folkene kan sine ting de. Selv er jeg spesielt glad i unikko blomsten, den som alltid har vært der. Ser du også har noen bilder av AJ lampen. Den liker jeg så godt, og kunne veldig gjerne tenkt meg en grønnturkis vegglampe, akkurat maken den som du har bilde av. Uff, jeg har så mange ønsker, så bare en brøkdel blir oppfylt. Men det er lov å drømme, og veldig gratis. Klem Minmill

christin sa...

Nå må du få fart på planene om Oslo-tur! Det åpner en Marimekkoutstilling på Kunstindustrimuseet 14.02. Og skal man dømme etter bildene jeg har sett av den da den var i Finland, blir det fantastisk! Hurra!

Huset på Planen sa...

Oj christin! Takk for tipset!