Sider

lørdag 9. januar 2010

Huset på Planens oppheng

Lørdagens avsløring av det uskyldige slaget får bli at jeg har enkelte ting jeg henger meg opp i.

Blant annet liker jeg å re opp alle sengene i huset hver dag. Liker er forresten et litt puslete ord i den sammenheng. Jeg simpelthen elsker å re opp sengen, siden jeg elsker å legge meg i en nyoppredd seng. Jeg må rett og slett innrømme at jeg nesten ikke klarer å puste dersom jeg ikke har redd opp sengen.

En nevrose av det litt hardføre slaget, med andre ord. Jeg har forresten forsøkt å dra på jobb uten å re sengen et par ganger. Det ble ingen gode dager.

Hva med dere? Kan jeg sende utfordringen videre?

Her er forresten sengen på fjellhytta vår. I oppredd tilstand.HER er soverommet vårt på den andre hytta, og HER er soverommet på Planen. Jepp. Oppredde senger her også.

6 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Åååå skulle ønske jeg ååå var sånn :P

helenes hus sa...

Jeg er jo en sikkelig slurveslumse, men jeg liker også å re opp sengene om morgen. :) Det gir en god start på dagen.

helenes hus sa...

...jeg ble så inspirert av dette innlegget at jeg måtte sengeblogge hos meg selv. :) God helg!

Pippi sa...

Haha... helt enig! Drar ikke hjemmefra uten at sengen ser innbydende ut ;)

Ville bare titte innom og si hei. Jeg var aktiv på bloggen min og andres i august, men (som du kan se av antall poster de neste 3-4 mndene) så ble jeg "på tjukka" og formen deretter - og bloggingen satt litt på hold... Nå som jeg føler meg pigg har jeg satt i gang igjen, både med hytteprosjektet og blogginga.

Kommer til å følge deg videre, nå trenger jeg jo også barneroms insprasjon!

:)

Marta / Livet på landet sa...

Hadde jeg bare hatt samme "problem":)
Her er det faktisk stort sett mannen som rer opp senga:) Kanskje det er fordi jeg ikke har sengeteppe... Eller det har jeg, men det har flyttet inn på gjesterommet. Der er det liksom litt greiere å ha oppredd seng, for der ligger det jo ikke noen hver natt:)

Ellers driver vi samsoving her i huset - for tiden jeg og lillemini i samme seng:) Og med en gulpende baby er senga full i... ja - gulpekluter:)
Så da er det et prosjekt å re den opp hver dag!

Hm... Ser at dette ble en eneste lang unnskyldning for hvorfor jeg ikke gidder å re opp senga. For det er nok det som er problemet. Jeg er rett og slett for lat:)

Ha en fiiin lørdagskveld:)

Marta / Livet på landet sa...

Glemte å si at jeg synes det saueteppet er så fint:)