Sider

onsdag 6. januar 2010

Hundeseng

Jeg vet ikke om bikkjene nødvendigvis blir så fornøyde med denne hundesengen designet av Anni Kääriä og Sanna Väänänen, som man får kjøpt på Finnish designshop. Som de fleste hundeeiere har fått med seg, liker mange hunder å rote til underlaget sitt før de legger seg ned. Hvorfor de gjør det, får vi aldri svar på. Etter det lett overraskede fjeset hundene mine oppviser etter å ha surret rundt i sengen sin en tolv-fjorten ganger før de legger seg, forstår de det heller ikke så godt selv.

Puten kan brukes til hunder som veier opp til 15 kg, så jeg kan dessverre ikke benytte meg av slike.

Uansett, når jeg får meg mops, om en tjue, tredve-førti år, skal jeg ha en sånn.Bildet er fra Finnish designshop.

2 kommentarer:

Ulla sa...

Vår er av en merkelig sort, for det er sjelden han går rundt og rundt slik som jeg er vant til fra før. Han bare deiser ned i bakken som regel...

Men en fin hundeseng kunne jeg tenkt meg, men det finnes ikke så mange av de til en ok pris. Jeg gidder ikke betale 4000,- for en seng liksom...

Camilla sa...

Hihi, slik var vår gamle hund -en stor og tussete st.Bernhard. Hun rotet sundt i sekken maange ganger før hun la seg ned.
Men vår nye hund som også er en sværing bare deiser rett ned ;)
Men hun er veldig glad i å ligge i høyden, faller aldri 100% til ro i sengen sin på gulvet. På hytta har vi en skinnstol som hun får ligge i -den er aaalt for liten men hun elsker å ligge sammenkrølla og trangt hele natten i den.
Vurderer å kjøpe en daybed i skinn til henne å ha i det nye huset, hun er jo tross alt 60kg hehe! Har lest at hunder ofte føler seg trygge på en liten høyde, vi får se.. :)


Ha en fin dag!