Sider

onsdag 20. januar 2010

AJ i nye farger

Det er ingen hemmelighet at jeg er en stor fan av Arne Jacobsens lamper - enten stålampene eller vegglampene - som vi har på fjellet.

I anledning lampenes 50-års jubileum slippes de i fem nye farger.

Bildene har jeg funnet hos Svenssons, og tipset om nyheten fikk jeg hos purple area.3 kommentarer:

nuigurumi sa...

Den petroleumsblå har mitt navn på seg! Jeg synes disse blir for stramme i standardfargene, men nå ble det straks noe annet:)

Ulempen med å være student er at jeg stort sett må spare opp til slike ting, og da har det på mystisk vis alltid kommet en annen special edition som har tatt oppmerksomheten min... Kommer med andre ord aldri helt i mål.

Avdelingen sa...

Jeg har også blogget om den, for jeg synes den røde var kjempefin. Innlegget kommer om en dag eller to og jeg kommer til å se ut som rene copycat'en :)

Huset på Planen sa...

Avdelingen: ikke tenk på det. :-) Ofte skjer det med meg også, men sånn vil jo alltid hende innimellom. Jeg synes det er greit at vi av og til overlapper hverandre. Det kan være interessant å se hvordan fokus andre velger innimellom.

Uansett, vi får alle inspirasjon fra hverandre, eller vi "finner opp kruttet" hver for oss, og på grunn av publisering frem i tid, vil det se ut som kopiering. Gjør absolutt ingenting, spør du meg. (Jeg har jo forresten også på et vis hermet etter purple area. Jeg fikk ideen da jeg så at et visst hotell har femtiårsjubileum. Det kan jo ikke være sånn at vi ikke kan ta for oss de samme temaene!)

@Nuigurumi: Jeg liker de kjedelige fargene også! Men er helt enig - den blå var superfin. :-) Lykke til med sparing.