Sider

torsdag 17. desember 2009

Sovesofa på plass

Nå er sovesofaen på plass. Før-bildet av sofakroken finnes HER.

Jeg tror jeg tok rekord i sofaavgjørelse da jeg bestilte denne for noen uker siden. Riktignok hadde jeg gjort et godt stykke forarbeid i cyber på forhånd, men jeg synes likevel 13 minutter fra jeg steg inn i Bolia-butikken til jeg hadde bestillingen i hånden på vei ut var grei tid. Og det inkluderte en telefonsamtale med mannen for å få avklart om vi skulle gå for mørk eller en litt lysere grå farge. Ikke kom å si at Vekter ikke kan bestemme seg! Hehe, jeg ser at journalisten som jeg har skrevet om her har rett i sitt punkt "Ubegripeleg 3" - jeg er fornøyd med dette kjøpet. Vi trengte en sovesofa, det ble tatt en lynavgjørelse, den er ikke spesielt dyr, den ser fin ut og den er i hus.

Det jeg imidlertid ikke er så fornøyd med er plasseringen av sofa i forhold til tv'en. Årsaken er rommets form, skjevt og skakt og totalt assymmetrisk. Det ser ut som et rektangel som er skjøvet ut av form. Nå er sofaen plassert best med tanke på overnattingsgjestene i jula, så får vi rett og slett prøve oss frem når vi skal plassere tv og playstation der. Hvis noen føler seg kallet til å gi meg noen tips, er dere hjertelig velkomne. Tv'en skal plasseres på tv-bord som står omtrent der jeg stod da jeg tok det andre bildet.Egne bilder.

8 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Hei.

Gratulerer med ny sovesofa. Veldig fin. Bolia har mange fine sofaer!
Skal si du var effektiv. :) Jeg bruker altfor lang tid på slike ting... Haha. Helt håpløs.

Ha en fin kveld. Og god jul...

Anine

Proforma - Irene sa...

Så snygg soffa! Verkligen fin! Tavlan gillar jag också... och bokhyllan! Med andra ord ALLT!

Anonym sa...

Nantes - Multi grey?

Huset på Planen sa...

Takk for kommentarer!
@proforma: Tusen takk, det er et ganske greit rom, hadde det bare vært litt mer rettvinklet!
@anonym: Stoffet heter La Tour grey mix, men det er antakeligvis det du mener. (Nantes står under og kan forveksles med La Tour)
@Villa von Krogh: Det pleier ikke gå så fort - bare så det er sagt.

Anonym sa...

Takk! :) Det så noenlunde ut som samme farge, men det kan virke som om La Tour er litt mer grovvevd?

Huset på Planen sa...

La tour er ganske grovvevd, ja. Det er nesten som om enkelte av vevetrådene er litt "fløyelsaktige", om du skjønner hva jeg mener. :)

Hip Spaces sa...

Dette ble lekkert! Likte veldig godt maleriet på veggen.

Anonym sa...

Samme anonym igjen.. takk for svar! :) Forstår hvilken type stoff du mener, og det var ikke helt fløyelsaktig jeg var ute etter.. da blir det Nantes Multigrey som planlagt likevel! :) Liker den litt stramme stilen på Nantes stoffet!