Sider

søndag 20. desember 2009

Purple Savoy

Purple er Iittalas offisielle julefarge. Nydelige produkter, synes jeg. Den største er ny av året.4 kommentarer:

FlorasFrue sa...

Jeg ønsker meg ittala vase hvert år, men den kommer aldri.. må visst snart investere i en selv :) Nydelig farge på de lilla!
Jeg har også et hjerte fra Karen Blixens jul, de er så nydelige. I år ligger de i noen gaver fra oss til familie også :)
Takk for kommentar om pepperkaketreet..og det kan se ut som at mitt også tipper over, bu-hu.. Retter opp og retter opp men det siger i kantene. Ja, ja, det står enda oppreist, så vi får se :)
Ønsker deg en riktig fin søndag!
Kjersti

"anntherese" sa...

Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!

Anonym sa...

De siste halvannen timene har jeg kombinert Håndball-VM-finalen og Huset på Planen! Jeg hadde håpet at Frankrike skulle klare å slå russerne, men sånn gikk det ikke, desverre.
Mht interiørblogger, er Huset på Planen nå lagret som en av mine ubestridte favoritter! Det er sjelden å oppleve så mye vakker design og så masse deilig mat på en og samme blogg.
Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Huset på Planen sa...

Tusen, tusen takk, Anonym! Sånne kommentarer setter jeg utrolig pris på, jeg må innrømme det. Det er både inspirerende og fint å lese at noen liker det jeg skriver. Og det er veldig hyggelig at du skriver det også. Tusen takk!

Jeg fortsetter, jeg, fordi jeg synes dette er så gøy. Så du må bare følge med. :)