Sider

torsdag 12. november 2009

Frokostutfordring

I sommer laget jeg et frokostinnlegg og sendte utfordringen videre til dere blogglesere.

Jeg hadde smurt meg en ufersk brødskive (eneste tilgjengelige på øya) og satt på kanten av verandaen og nøt solen og morgenstillheten - som jeg gjorde hver dag i seks uker, så langt været tillot det.

Frokost er et fint måltid. Både den store familiefrokosten med rause mengder pålegg, ferske rundstykker og god kaffe - gjerne med hele familien samlet rundt bordet på hytta, eller den helt enkle frokosten alene en fridag.

I går var en slik dag. Jeg hadde fri og ristet som raskest nøtter i stekepannen, blandet med tyrkisk yoghurt og litt flytende akasiehonning, og Voila! verdens beste enmannsfrokost.

Og dere da? Hva liker dere å spise til frokost? Lag gjerne innlegg, og skriv i kommentarfeltet, så jeg finner dere igjen!Bildene er fra kjøkkenet i Huset på Planen.

5 kommentarer:

Åpent hus sa...

Så deilig ut! Tyrkisk yogurt - hvor finner du det? Jeg skal bli flinkere å lage meg noe ekstra godt på min ene fridag i uka! :) Ellers blir det stort sett brød med brunost. Det liker jeg faktisk veldig godt når jeg er som trøttest! også en deilig fersklaga cortado, da! :)

map79 sa...

Jeg må også få vite hvor du kjøper yoghurten din ;)

Huset på Planen sa...

Jeg kjøper yoghurten på en Megabutikk, men dere kan også bruke vanlig matyoghurt. Den er litt tykkere en naturell yoghurt.

Bjørg sa...

Et godt tips er å ha grønne rosiner oppi.God fjellhelg.

Anonym sa...

Hei

Jeg jobber hele tiden med å vri kostholdet til sunnere og bedre. Dette måtte prøves!! Og jeg sier bare takk for et alldeles fantastisk mat-forslag. Jeg synes lukten av de røstede nøttene var fantastisk og hele retten ble inntatt med ekstra god kaffe. Fantastisk godt og god samvittighet etterpå ;-) Sunt fett og ingen raske karbohydrater.