Sider

lørdag 10. oktober 2009

Noen bygningsdetaljer og ny etikett

Som jeg tidligere har skrevet, liker jeg bygningsdetaljer. Her på hytta er det mange, og jeg blir ikke lei av å lete meg frem til nye. Jeg skrev for noen dager siden om hjørnevindu og viste bilde av dette fra innsiden.

Her kommer det noen flere bilder, både av hjørnevinduet fra utsiden og andre detaljer jeg liker. Glassutstikkerne, hvordan luftelukene sirlig er felt inn i veggen, muren og taket.

Den siste uka har jeg kun postet innlegg med personlige bilder. Jeg lover dere å komme sterkere tilbake med inspirasjon fra verdensveven om litt. Inntil videre koser jeg meg med egne observasjoner, og denne uka har definitivt gitt næring til tanken på å realisere drømmen om å bo her på øya ett år. Ungene skal selvsagt være med og gå på den lokale skolen. Foreløpig bare en besnærende tanke, men likefullt noe som praktisk kan la seg gjennomføre. Bloggen har også i det siste tatt en liten dreining mot det mer personlige, synes jeg. Enkelte poster mer enn andre. Derfor innledes helgens feiring med en ny etikett; Personlig.

Jeg er forresten ikke ferdig riktig ennå. Jeg planlegger nemlig et bursdagsbord, og muligens jeg får sneket meg til å ta noen bilder?

Alle bildene er tatt av Huset på Planen som drømmer om å bli til Hytta på Øya.

Ingen kommentarer: