Sider

tirsdag 23. juni 2009

Sånne detaljer kan jeg like

Se nøye på bildet. Steinmuren er utgangspunktet, så er ospen hugget nøyaktig slik muren går. Nydelig.

Så vidt jeg kan se representerer akkurat denne detaljen alt arbeidet entreprenørfirmaet har gjort. De har vært fantastiske. Det er ryddig på byggeplassen til enhver tid, detaljene er utført med rørende eleganse og selve byggeledelsen har vært eksemplarisk. Gull verdt når vi befinner oss langt fra hytta i det daglige.

I morgen reiser vi ned med et lass, og da kommer det forhåpentligvis noen flere bilder fra fremgangen siden helgen. I disse dager regner jeg med at det er mye som skjer hver dag.

7 kommentarer:

Penselstrøket sa...

Det kaller jeg presisjonsarbeid! Nydelig. Så godt at dere er så fornøyde med arbeidene. Det er ikke ofte man hører om et byggeprosjekt hvor byggherre ikke er misfornøyd med noen verdens ting. :)

Moderne Retro sa...

Uhyrlig viktig å ha dyktige fagfolk. Vi har hatt begge deler i hus, og det har så mye å si.
Gleder meg til å nyte flere bilder fra disse kantene. :)

Håper dere har hatt en fin St.Hans. Vi koser oss hvert år nedi fjøra (bor rett ved) ilag med barn og venner/naboer. En herlig dag.

Funkisvilla sa...

hey! Hyggelig at du likte innlegget! Det er så sant som det er skrevet og supergøy om jeg gav deg litt inspirasjon!

klem camilla

Moderne Retro sa...

På siden: Har du sett http://www.sol.no/guide/interior/ (se midt på siden, og bla bittelitt nedover). Vi står under "norske interiørblogger" - oppdaget det akkurat.

Huset på Planen sa...

Så morsomt!

Huset på Planen sa...

...og innrømmer at jeg er bittelitt stolt....

Moderne Retro sa...

Og det har du grunn til. Tenk bare så mange norske interiørblogger som finnes. Jeg synes det var stilig at både min og din var med der. Artig.