Sider

mandag 19. oktober 2009

Litt kunst og sånn

Her er den uferdige kroken i leiligheten vår. Uferdig fordi vi planlegger sofahjørne, men ennå ikke vet helt hvordan vi skal løse det. Enn så lenge ligger Fatboyen her og bildet malt av Herbert Thoma får plass til å synes. Skjønt, bildet tar plass - fargesterkt som det er. Thomas malerier har jeg skrevet om tidligere her (som forøvrig var mitt aller første blogginnlegg) og her.

Bildene er tatt av Huset på Planen.

2 kommentarer:

Åpent hus sa...

Flott bilde. Får jeg utfordre deg på å prøve å si noe om hvorfor du liker det!? ;)

Huset på Planen sa...

Hehe, det er litt vanskelig. Bildet i den første linken (det litt lilla og blå) er mitt absolutt favorittbilde, og jeg kjøpte det alene uten at mannen fikk se det (sjeldent hos oss, siden vi tar alle interiøravgjørelser sammen).

Dette bildet er mannes favoritt, jeg liker det, men det var ikke av de bildene som traff meg, om du skjønner. Det gjør seg her, siden vi ellers har det så nøytralt, men det er egentlig for bråkete for meg. Derimot synes jeg det er spennende, fargekrevende, jeg blir aldri lei av det fordi man hele tiden opplever noe nytt idet. Samtidig er det også litt bråkete, krevende og nesten masete. Det er nesten litt skrikete.