Sider

onsdag 14. oktober 2009

Forny lampen med en stoffledning

Jeg er egentlig ikke en sånn person som lager ting selv. Ikke pusser jeg opp møbler, heller. Jeg hverken maler eller sliter ut ting for at de skal se annerledes ut, selvom jeg ofte ønsker jeg hadde både evne og lyst til denslags.

Likevel ser jeg at man med enkle midler og minimal fantasi kan gjøre nøytrale ting mer sprelske. På den flotte bloggen D'constructed by *SNYdesign fikk jeg denne ideen.

Hva med rett og slett bare bytte ut den trivielle plastledningen med en ny stoffledning i en festlig farge? Nå er jo mitt største problem at jeg ikke bruker så mange festlige farger. Men på fjellet har jeg skaffet meg noen oransje ting, og jeg kan gjerne ha mer.

Så da blir det rett og slett en oransje stoffledning på meg, tror jeg, fra Stofledning.dk.Som skal monteres på denne lampen:Foto fra Stofledning.dk og Huset på Planen.

5 kommentarer:

IfraLahell sa...

Din stil er fantastisk! Tror ikke den hadde gjort seg med så mye "gjør det selv prosjekter"- liker at det er stramt og moderne. Skulle gjerne ha hatt det slik selv også. Du vet jo at jeg elsker både huset og hytta di ;) Tror det blir veldig kult med litt farge på lampen. Vi får vel kanskje se bilder etterhvert!?

Klem

Søstrene Andersen sa...

Så genialt! Utrolig kult... gleder meg til å se bilder av din "nye" lampe:)
Ha en fin kveld
H

tempo.dk sa...

Det var jo en kanon-god idé. Glæder mig også til at se billeder... Godnat. Hilsen tempo-Bente

Kvirrevitt sa...

Hei! Jeg har akkurat mottatt en slik stoffledning i posten! Jeg ba om gul, men synes den heller litt mot orange. Gulfargen var ihvertfall ikke slik jeg hadde forestilt meg, så passet ikke helt der jeg skulle ha den. Dersom du vil spare penger på frakten, må du gjerne kjøpe den av meg for ikke mange kronene. Kan evt sende deg bilde...?:) Bare et tips, altså!

Huset på Planen sa...

Gjerne! Jeg har svart hos deg også, men send meg gjerne en epost.