Sider

fredag 10. juli 2009

Nesten ferdig i stua også

Vi hadde både rørlegger og elektriker på besøk i går. Dermed er vi flere skritt nærmere helt ferdig resultat. Stuen har fått lys og bildet er kommet opp på veggen. Jeg hadde sett det nokså klart for meg, og fargene har jeg allerede skrevet om i tidligere innlegg.

Bortsett fra peisen, som kommer i høyre hjørne i stua, er alt klart i allrommet. Sofaen har vi plassert med best mulig utsikt, og tven forsøker vi å skjule under trappen. Jeg har ikke lyst på tv i det hele tatt, og før vi blir enige har vi iallefall muligheter for å se på dvd.

Stolene er Paul Kjærholms PK22 og bordet er tegnet av Hans Bratterud.

Ellers er både trappen og taket et møbel i seg selv. Vakkert i all sin enkelhet.8 kommentarer:

Anonym sa...

Det begynner å bli beboelig nå :-)

Men lurer veldig: Hva er historien bak de stikkontaktene oppover veggen bak sofaen der?

Huset på Planen sa...

Vegghengt tv. Som vi ikke skal ha.

Moderne Retro sa...

Dette ble bare så mye bedre enn hva jeg hadde forestilt meg, og da hadde jeg høye forventinger fra før. Så lekkert med det hvite mot treverk, betong og det svarte. Dette har dere virkelig lykkes med. Har kost meg med bloggen din nå, og får bare lyst til å se enda flere bilder. :)
Ønsker dere en herlig ferie.

Ferieklem fra Moderne Retro i Gøteborg. :)

Penselstrøket sa...

Så utrolig lekkert! Jeg elsker den rå betongen mot det lyse treverket. Og gleder meg også til å se flere bilder!

White Heart Line sa...

Fantastisk bra!!! Jeg har "tvunget" min mann til å involvere seg i bloggen din, og han ble helt betatt:)). Han lurer på om betongen er behandlet med noe eller bare rå betong?. Kjempe flott kombinasjon!!

Jazzklem fra Molde:)

Huset på Planen sa...

Hei White heart Line. Betongen på veggen er helt rå. Jeg liker godt det rå uttrykket, og mønster etter forskalingsbordene kommer frem. Det er kjempefint. Gulvet er slipt betong som er innsatt med noe. Hva det er innsatt med vet jeg ikke.

White Heart Line sa...

Helt enig med deg. Måtte bare overbevise mannen om at den var rå og kombinasjonen der bare er helt rått!! (ha ha):)

Ciara sa...

Så nydelig det har blitt. Jeg må si at jeg synes teppet virkelig gjør seg her - noe litt dekadent og lunt mot det stramme interiøret. Kontrasten framhever og forbedrer alt! Virkelig, virkelig fint.