Sider

lørdag 25. juli 2009

Før- og nåbilder

Jeg kom plutselig på at jeg rett før vi skulle ta hytta i bruk, hadde skrevet et slags før-innlegg. Uteplassen så mildt sagt uferdig ut, og det gjorde den antakelig helt frem til de siste par dagene før vi begynte ferien. Her er iallefall to bilder - ett fra den nestsiste helgen i juni, det andre fra idag.

Foto: Privat

Ellers er det lite tid til inspirasjonssurfing for tiden. Jeg får hverken lest alle de bloggene jeg pleier eller kommentert. Jeg kommer nok sterkere tilbake når ferien er over.

Dessuten er det mye som dreier seg om hytta her i bloggen min om dagen. Jeg bruker masse tid på å styre rundt, og noe av det blir rapportert her inne. Fokus vil nok endre seg etterhvert. Enn så lenge er det hyggelig at dere henger med.

Ha en fin helg, alle sammen! Idag er det strålende vær og jeg sitter med verandadørene på vidt gap. Sånn skal de stå i hele dag.

5 kommentarer:

Moderne Retro sa...

Det var litt av en forandring. :)

Vedr. Babell: Vil bare si at det er et anvendelig fat som kan brukes til frukt, kaker, reker/brød/sitroner, tapas osv. Også kjekt ved festligheter, da det tar liten plass på et bord. Og når det ikke er i bruk stables delene omvendt inni hverandre. De tre delene kan også brukes hver for seg, hvis man ønsker det.

Huset på Planen sa...

Takk for presisering. Kanskje jeg skulle sjekke byens aktuelle butikk likevel?

Det er iallefall veldig fint. :)

Anonym sa...

Du tar utrolig fine bilder. Nyter aa se paa gode interioerideer og skjoenn norsk natur.

Fortsett med dette, du har virkelig sansen!

Hilsen en som har flyttet ut av Norge for over 20 aar siden!

Huset på Planen sa...

Tusen takk, anonym, det var en virkelig fin kommentar. Nå ble jeg inspirert til å ta flere bilder.

Anonym sa...

Utrolig forandring! Jeg liker måten terrenget i form av berg og knauser kommer til sin rett mellom gresspartiene.

Birgitte