Sider

søndag 14. juni 2009

Mathelgen

Vi har kost oss på hytta på fjellet i helgen. Til det hører det god mat og drikke. Vi kom opp lørdag ettermiddag, og jeg laget straks lefseruller med snøfrisk, honningsennep, charlottløk , ruccolasalat og røkelaks.





Deretter hadde vi Hå-kylling i ovn sammen med amandinepoteter, løk, hvitløk, kraft som jeg kokte på de styggeste delene av kyllingen, perletomater, fetaost og litt creme fraiche. Mat etter man tar hva man har-prinsippet.



Foto: Privat

4 kommentarer:

A sa...

Nam!

Anja-jentå

White Heart Line sa...

Heia. Dette så fantastisk godt ut. Burde jeg prøve...til helga kanskje??:))
Ha en fin dag!

Elin:)

Anonym sa...

Er honningsennep noe du lager selv eller fås det kjøpt ferdig? :)

For øvrig kjempefin og inspirerende blogg. Hytta ved sjøen og huset ser helt fantastisk flott ut :)

Huset på Planen sa...

Jeg kjøper honningsennep, men det er sikkert godt og langt bedre å lage selv.

Takk for koselig kommentar, forresten. :)