Vi har kost oss på hytta på fjellet i helgen. Til det hører det god mat og drikke. Vi kom opp lørdag ettermiddag, og jeg laget straks lefseruller med snøfrisk, honningsennep, charlottløk , ruccolasalat og røkelaks.
Deretter hadde vi Hå-kylling i ovn sammen med amandinepoteter, løk, hvitløk, kraft som jeg kokte på de styggeste delene av kyllingen, perletomater, fetaost og litt creme fraiche. Mat etter man tar hva man har-prinsippet.
Foto: Privat
4 kommentarer:
Nam!
Anja-jentå
Heia. Dette så fantastisk godt ut. Burde jeg prøve...til helga kanskje??:))
Ha en fin dag!
Elin:)
Er honningsennep noe du lager selv eller fås det kjøpt ferdig? :)
For øvrig kjempefin og inspirerende blogg. Hytta ved sjøen og huset ser helt fantastisk flott ut :)
Jeg kjøper honningsennep, men det er sikkert godt og langt bedre å lage selv.
Takk for koselig kommentar, forresten. :)
Legg inn en kommentar