Sider

lørdag 16. mai 2009

Den som leter finner

Inspirert av Moderne Retros innlegg om Iittalas produkter, kom jeg på at jeg har noen ting jeg ikke har hatt fremme på lenge. Etter litt opprydning i et par skap fant jeg også en hvit Steltonkanne som lakk. Jeg demonterte og monterte igjen kanna, og nå fungerer den fint. Alle tingene skal få sitt andre liv ved havet.



Foto: Privat

5 kommentarer:

La luz del norte sa...

Fine ting som fortjener å bli brukt! Jeg er også veldig glad i IItala. Har glass, mugge og skal i Aino Allto-serien - blått. Kaffe- og frokostkopper med asjetter i Ego-serien og litt rødt i Origo-serien. Fine ting!

God 17.mai!

Solrosa

Scandinavian Retro sa...

Har også Stelton- kanna, men i rød. Liker den veldig godt. Tenkte bare å si fra om at det er mulig å kjøpe "innmaten" til kanna i tilfelle den lekker eller knuses. Da har den mulighet til å leve enda lenger, og overvære mange gode anledninger:) Ha en fortsatt fin dag!

Ciara sa...

Ønsker meg veldig gjerne en stelton-kanne. Enten i stål eller koksgrå - nydelig! :)

Du som har en AJ-lampe, har du noengang sett bordlampen i levende live? Tror du den ville gjort seg som nattbordslampe, eller er den for stor? Er ikke så glad i vegghengte lamper...

Huset på Planen sa...

Hei Ciara! AJ-lampen er ganske stor, og jeg tror ikke den ville egnet seg som nattbordslampe, med mindre du har et stort nattbord. Sjekk ut vegglampen likevel, jeg synes den er veldig fin. Vinkelen på de nye lampene er mer fleksibel, har jeg notert meg. Vi har to av de vegghengte som er fra søttitallet, og de har faktisk ikke så god lesevinkel. Det er endret nå.

Huset på Planen sa...

Takk for koselige kommentarer, forresten. Jeg drikker kaffe i dette øyeblikk og bruker stålkanna som jeg har her hjemme.