Sider

mandag 25. oktober 2010

Medisinflaske?

Er det en medisinflaske, det jeg fant på bruktbutikken, som først ble plassert i en vinduskarm og deretter på bokhylla?

Noen som vet?





Uansett synes jeg den passet fint sammen med Eva Solo-vasen.

8 kommentarer:

Fargebarn sa...

Det minnet iallefall veldig om en medisinflaske. Jeg tenker også å ha betongveggen upusset. Liker at hullene etter stagene viser, men det er noen litt vel grove parti, og noen deler som stikker litt ut som jeg tenker er lette å skrape seg opp på....barnevennlig bør det jo være. Vi får se...Filer eller pusser gjerne vekk det som stikker ut, uten å gjøre noe mer.

Anonym sa...

Det er en gammel melkeflaske faktisk. Jeg vokste opp på 60-tallet og da så de slik ut, før pappkartongene kom. Har noen selv også og bruker de flittig til dekorasjon, både med og uten noe i.. Klem Cleo

nr14 sa...

Herlig farge på den "melkeflaska" di:)

Anonym sa...

Jeg er født på 50 tallet, da hadde vi melkeflasker av klart glass. Det var spennende da vi fikk de brune husker jeg. Jeg har faktisk en liten brun fløteflaske av samme slaget. Hilsen til Egersund fra en gammel leser.

Åpent^hus sa...

morsomt å høre sånne historiske betraktninger.
og artig for deg å vite mer om den.
kos deg med den. Ser det er stillere hos deg for tida.
tenker av og til på om du ble lei deg av kommentaren min for ei stund siden. håper ikke det!

hilsen
Åpent hus

Tove sa...

Dette er ei god, gamaldags melkeflaske, ja!!!Eg har kjellaren full....

Huset på Planen sa...

Tusen takk for alle tilbakemeldinger! Jeg har fått både mailer, sms'er, meldinger på facebook og kommentarer her. Kjempefint! (Nå ønsker jeg meg bare en litt mindre, som jeg kan bruke som fløtemugge...) :)

solveig sa...

Eg meiner det er ei gammal mjølkeflaske. Desse flaskene var blanke før dei oppdaga at lys øydela eitt av B-vitamina. Då gjekk ein over til å bruke brune flasker.