Sider

fredag 17. september 2010

Matpakkekunst og verdens kuleste fotballspiller

Jeg har hatt som forsett å lage spennende matpakker til guttene mine i høst. For eksempel har jeg innført salat på brødet sammen med skinke og ost. De er glade i frukt og grønt til lunsj, men erfaringsmessig spiser de enda mer dersom frukten er skåret i biter.

Nå har jeg gjort meg enda en erfaring, nemlig at forbruket øker drastisk dersom frukten er skåret i festlige biter. Forstå det den som kan.Og det er her verdens beste fotballspiller kommer inn i bildet. Guttene har ikke gjort det enkelt for seg selv. De heier nemlig på hvert sitt engelske fotballag. Den yngste heier på Manchester United, og der spiller verdens beste fotballspiller - har jeg latt meg fortelle. Han heter Wayne Rooney. Og Wayne Rooney i gulrot og kålrabi fikk en liten gutt til å gafle innpå, både med gulrot som han fra før er veldig glad i, og kålrabi som han egentlig "ikke liker". Både bokstavene og restene av grønnsaken som bokstavene ble trykket ut av.

Jeg skal jammen ha Wayne Rooney i matpakken fremover. Så får heller de andre få hver sin Andrey Arshavin og Fernando Torres.

8 kommentarer:

Pia sa...

He he, Rooney-grønnsaker ville slått an her og!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så kreativt og forseggjort! Alicia Keys hadde slått an her. men hva hjelper det når mora ikke er en slik snekker med grønnsakene..

HildeM sa...

Så herlig! Dette skal jeg huske til prinsen min blir større he he!

Ha en herlig helg!

Klem

Avdelingen sa...

Så søte de er. Du får hilse Torres-fansen og si at han har mest peil :)

Avdelingen sa...

Så søte de er. Du får hilse Torres-fansen og si at han har mest peil :)

Bird sa...

wow! du må være super-mom of the year!;)

FruFly★Heidi sa...

Kult! Akkurat det samme gjorde jeg i går i forbindelse med en 5 om dagen-kampanje. Jeg fikk sånn bokstaver og hadde gulrot og neper over alt her. Bilder kommer!:) Ha en flott helg! Klem fra Heidi

Sulvis sa...

Ha ha ha, fantastisk!