Sider

torsdag 19. august 2010

Yndlingsstol i ny drakt

BOLIG Magasinet melder om at Poul Kjærholms masterpiece, stolen PK22, gjør et comeback i opprinnelig utførelse og farger denne høsten. Jeg gleder meg til å se hvordan den ser ut i kanvas, i rød, umbragrønn og svart. Kanvas høres flott ut, jordnært og røft - og det kommer til å kle stolens stil veldig bra, tror jeg. Enkel design og enkle materialer.

Her avbildet i grønn.Foto: BOLIG Magasinet

6 kommentarer:

Kardemomme sa...

Poul Kjærholms møbler er flotte!
Sofaen PK 31 har stått øverst på lista mi i årevis, men de er ikke akkurat billige. Har snoket på nettauksjonen Lauritz.com men de er fortsatt superdyre og dessuten kommer tollen i tillegg så det spørs om jeg blir eier av en sånn noen gang. Men man kan jo drømme :))

lott@ sa...

Sikkert tøft, men digger virkelig slik som du har det på hytten med dine 2 og sammen med betongveggen.

Helena sa...

Hei Huset på planen!

Har et spørsmål til deg om noe helt annet enn dette innlegget. Jeg vil nemlig kjpe meg en Vipp søppelbøtte til kjøkkenet, men er usikker på hvilken størrelse jeg bør velge. Tenkte at du sikkert vet hvilken størrelse som blir finest på et kjøkken?

Hilsen Helena

Avdelingen sa...

Jeg så den i kanvas i på Illum i København. Den var tøff, men skinn er fortsatt favoritten.

Huset på Planen sa...

Helena: Jeg har selv Vipp 15 (14 liter) på kjøkkenet på hytta. Angrer litt for at jeg ikke kjøpte den som er hakket større. Skulle jeg hatt den hjemme, tror jeg jammen jeg hadde gått for den aller største. Vanskelig å gi et konkret råd, med andre ord. Hvis du finner et bilde av Vipp-bøtten min på kjøkkenet, så er altså den 14 liter.

Takk for kommentarer, alle sammen! Lotta: Jeg digger den veggen jeg også, med skinnstolene - og korrekt, Avdelingen, skinn er fremdeles min favoritt. :)

Fair sa...

Lekker! Den grønne var også stilig. :)