Sider

onsdag 18. august 2010

Utvidet maskinpark på kjøkkenet

Da har jeg utvidet maskinparken min på kjøkkenet. Jeg kom over noe jeg tror var et bra tilbud på en Kitchen Aid foodprocessor i krom, og fristelsen tok overhånd. Da jeg i tillegg faktisk er i den heldige situasjon at jeg har behov for en foodprocessor, var det ikke vanskelig å slå til.

Så nå gjenstår det å se om jeg har grunn til å bli fornøyd, noe jeg absolutt tror jeg kommer til å bli.

Her er vidunderet, og snart kommer det oppskrift på noe som er laget i den også.Man kan vel ikke akkurat beskyldes for å være original dersom man velger å ha en Kitchen Aid på kjøkkenet. Er det noen av dere som har en foodprocessor, og ikke bare en kjøkkenmaskin?

Jeg har forresten endret litt på bloggoppsettet, og føler det er mer oversiktlig nå. Etter mye prøving og feiling har jeg landet, hvertfall foreløpig. Hva synes dere? Lettere å manøvrere seg rundt, eller savner dere alle snarveiene?

9 kommentarer:

Moderne Retro sa...

Jeg har likedan. Kjøpte den for endel år tilbake. Blir som oftest glemt å bruke i hverdagen selv om den har sin faste plass på benken, men jeg elsker maskinen.

Likte bedre designet på bloggen nå. :)

Ha en fin dag. :)

Moderne Retro sa...

Svar på spørsmålet ditt: Mailadressen min er mail@moderneretro.com (står inne på "Kontakt" øverst på bloggen). :)

**We BLOG ARTISTS** sa...

Love Kitchen Aid...maybe when I start working again I will be able to afford something from there!!!
I have a food processor...which I used a lot a few years ago...

I love the look of your blog...I think I will make a few changes to mine.

Please come for a visit soon...I have a GIVEAWAY going on!

HUGS
Char.x.

Janicke sa...

Hei.
Har liten kjennskap til kjøkkenmaskiner,så jeg lurer på en ting.Hva er forskjellen på en kjøkkenmaskin og en foodprocessor?

Huset på Planen sa...

Med kjøkkenmaskin mener jeg en sånn stor maskin med eltekrok og visp. Foodprocessor er en litt mindre maskin med plastbolle og kniver.

Thea sa...

Foodprosessor er jo en nødvendighet når det skal lages f.eks fiskekaker og litt mer matting, kjøkkenmaskinen brukes mest til baking! Jeg er student og klarer meg fint med stavmikser og håndmikser foreløbig, gleder meg til å kjøpe større maskiner. Klarer bare ikke bestemme meg for Kenwood eller KitchenAid!

Avdelingen sa...

Et spørsmål til en erfaren matlager. Jeg har en Kitchen Aid blender som brukes til så mangt. Er denne maskinen du har kjøpt nå tilsvarende en blender, eller noe jeg bør ha i tillegg?? Kan jo ikke få for mange kitchen aid..

Huset på Planen sa...

Denne maskinen kan gjøre mer enn en blender, tror jeg. Imidlertid hadde jeg aldri kjøpt denne dersom vi hadde hatt en blender fra før - så stor plass har vi rett og slett ikke (jeg er heller ikke så nerdete, hehe...). Jeg så faktisk på en blender da jeg kom over denne på tilbud, så det blir en slags overlapping av bruksområder. Den jeg har nå kan også vispe og elte små deiger og du har vel en KA kjøkkenmaskin også, har du ikke? Da hadde jeg iallefall ikke tenkt at jeg måtte ha denne i tillegg. :)

Grace sa...

Jeg skal kjøpe meg kjøkkenmaskin og teller på knappene, vingler mellom Kenwood Major og Kitchen Aid. Noen erfaringer/synspunkter?