Sider

lørdag 14. august 2010

Kubus

Jeg fikk med meg en Kubus lysestake da jeg var i Oslo. Tenkte jeg skulle sette den sammen med en lysestake jeg har sett meg ut på Ikea, men den hadde de ikke inne da jeg var der sist.

Her er uansett den nyinnkjøpte. Også har jeg visst fått litt dilla på blått igjen - en farge jeg med jevne mellomrom er innom, og som jeg synes passer til resten av det nøytrale uttrykket i stua vår. (Gleder meg forresten til teppet kommer, da blir det hele komplett - dessuten teller jeg på knappene hvorvidt jeg skal kjøpe en stol, siden vi tok de vi hadde i stua ned til hytta. Mer om dette en annen gang.)9 kommentarer:

små og store drømmer sa...

Den er så fin den lysestaken. Ønsker meg den selv :)
Fortsatt god helg.
Klem

Moderne Retro sa...

Grattis med Kubus. Den kommer du til å bli fornøyd med. Har den selv, og kommer aldri til å bli lei den.
Husker jeg såg den i "alle" interørmagasiner på 90-tallet. Da satte jeg den på ønskelisten min. Lykken var da den lokale designbutikken endelig tok den inn. :)

Ønsker deg og dine en god lørdagskveld. :)

hviit sa...

Å den er så fin! Jeg har den som enkel, til fire og til åtte lys, og jeg ønsker meg en i hvit også. Jepp, jeg er en By Lassen fan:) Den store var en gave til meg... fra meg.

Randi sa...

Fine dei lysestakane der, absolutt noko eg kunne tenkt meg eg også...
Og blått er no alltid litt fint om sommaren synest eg... Høyrer liksom sommaren til det... :-)
Flott blogg du har her. Så gøy det må ha vore å vera med på Ikeas kataloglansering...
Ha ein strålande søndag vidare.
Klems

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Takker for gratulasjoner hos meg! Du er så heldig som har fått deg den. Jeg har lyst på den samme bare i hvit! Skal se at jeg gir den til meg selv en gang! ;)

Thea sa...

Hei! Oppdaget bloggen din i dag, og har nå brukt noen timer på å lese meg bakover. Og jeg er så glad, for du og jeg har utrolig lik stil! Jeg elsker det enkle, og jeg elsker spesielt dansk design. Særlig lamper og stoler. Også glad i norsk design. Og Alvor Aalto!! Og interesse for god mat og drikke, deler vi også. For å toppe det hele; jeg kom nettopp til innlegget hvor du viser en knagg og din nye Mitzy hobo, jeg er også stor Mulberryfan! Gleder meg til å lese gjennom bloggen og til å følge deg videre :) Gledelig hilsen fra Thea

Huset på Planen sa...

Så koselig å lese, Thea. Håper du blir med videre. :) (Elsker også Mulberryvesken(e) mine. Varer evig, rett og slett.)

Thea sa...

Har oppdaget Annie-vesken din også, klassisk design, kvalitet, herlig britisk og evigvarende, gjør at jeg også har falt for merket! Kommer nok til å følge med videre :) Hvorfor heter det huset på "Planen" egentlig?

Huset på Planen sa...

"Planen" er et lokalt navn på plassen hvor huset ligger. Det var derfor det første jeg kom på da jeg skulle finne navn på bloggen som jeg tenkte skulle handle mest om huset på Planen.