Sider

mandag 30. august 2010

Giveaway hos Nr. 14

Nr. 14 feirer ett år og i den anledning har hun giveaway med to Mariskåler fra Iittala som premie.

Gratulerer og ja takk, sier Huset på Planen!

Trykk HER for å komme til giveawayen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Litt teit spm, men here goes! De kivi-lyktene og den lille aalto-skålen du pleier å ha stående på skjenken, er de i turqoise blue? Hilsen Thea

Huset på Planen sa...

Hei Thea. Ikke teit spørsmål i det hele tatt! De er i blueberry blue. :)

Anonym sa...

Takk takk! Det er vel en farve som har gått ut? Ser at turquoise blue, som jeg liker går ut ved årsskiftet, typisk! Har du peilig på om Iittala har sesongfarver osv, eller farver som kun er tilgjengelig en periode? Thea

Huset på Planen sa...

Jeg tror ikke den fargen har gått ut, den hadde ikke det for en liten stund siden, iallefall. Det er ikke en sånn sesongfarge som for eksempel Water Green, som var årets farge. Iittala har sesongfarger, men jeg vet ikke hvor lenge de beholder dem i sortimentet sitt. Lykke til på Blueberry Blue-jakt. :)

Anonym sa...

Er stadig innom bloggen din for inspirasjon, liker alt jeg ser!! Jeg har også aper uten armer, og ble veldig glad da jeg så dine med nye armer. Blir veldig takknemlig hvis du vil fortelle meg hvordan du reparerte dem.
Hilsen Benedicte.

Huset på Planen sa...

Hei Benedicte. Jeg hadde armene, men de hang ikke på. På Illums i Oslo får du nye strikker til å feste armene til kroppen. Akkurat hvordan det ble gjort, vet jeg ikke, siden jeg hadde noen som hjalp meg. :) Håper du får reparert dine aper også.

Anonym sa...

Hei igjen. Tusen takk for tipset! Jeg har også løse armer, strikkene røk for flere år siden! Nå skal jeg skaffe nye strikk, gleder meg. De er jo så fine!
Du har en fantastisk blogg, jeg gleder meg til hvert nye innlegg! Mye inspirasjon og reflekterte innlegg! Tusen takk!
Hilsen en glad Benedicte

Huset på Planen sa...

Tusen takk, Benedicte! Sånne koselige og fine kommentarer varmer virkelig!