Sider

tirsdag 25. mai 2010

Nib-utfordring

Jeg har mange ting på ønskelisten, men siden NIB utfordrer oss til å skrive om noen av de mest eksklusive ønskene våre, river jeg i med tre av mine.

Ikke overraskende er det stoler som dominerer listen denne gang. Som jeg har skrevet om tidligere, kjenner jeg at den overfladiske delen av hjertet mitt slår litt ekstra dersom jeg ser lekre lamper eller stilige stoler. Og siden jeg har fått meg en Moserlampe nylig, er det nå et par ulike typer stoler som har rykket oppover på listen.

Først og fremst ønsker jeg meg en Scandia Senior stol i eik, designet av Hans Brattrud. Den hadde passet perfekt inn i stua nå når skjenken og bordet eik blir byttet ut i noe annet.Deretter ønsker jeg meg Verner Pantons Tivolistol i svart eller koksgrått. Men jeg nøyer meg ikke med én, her er det minst ti som står på ønskelisten, da de skal stå rundt bordet på hytta, både inne og ute.Til slutt ønsker jeg meg Hans Wegners Y-stol, også den i eik. Det ønsket er heller ikke beskjedent - siden vi liker å ha besøk på hytta på fjellet må jeg ha mange rundt bordet.

6 kommentarer:

FlorasFrue sa...

Flotte stoler! Jeg kunne godt hatt noen av alle tre typene, men har lenge ønsket meg y-stolen til spisestuen..
Ha en fin dag!
Klem

Avdelingen sa...

Herlige ønskestoler.

Peanuts sa...

Y-stolen er nydelig, men håndtverket i Wegners 'The Chair' er virkelig uten sidestykke :)

Kan jeg spørre hvilken størrelse du valgte av 'Moser'? Jeg kikker på den mellomste men har ikke helt bestemt meg, tror jeg synes den minste og mellomste virker nettere i formen.

Huset på Planen sa...

Hei Peanuts. Vi valgte den største. Jeg så den ikke i virkeligheten før jeg bestilte, og det var vanskelig å bedømme størrelsen. Jeg trodde den skulle være mindre, men er likevel glad for at jeg valgte den største. Det kommer an på hvor den skal henge. Jeg vil ha en i gangen også, men det rommet er mindre, så da vil jeg at den skal være hakket mindre.
Lykke til med valget ditt.

Åpent hus sa...

Hei HPP
vi deler to av tre ønsker, ser jeg! :) I tillegg har jeg Hans Wegner stoler og stuebord høyt på lista. Hilsen Åpent hus (på jobbtur på sørlandet)

Fair sa...

Flotte stolønsker. Jeg hadde sagt "ja takk" til alle tre. Er spesielt svak på y-stolen...