Sider

mandag 17. mai 2010

Nasjonaldagens vinduskarm

Dagens vinduskarm illustrerer det faktum at dersom man fjerner alt fra en vinduskarm, for eksempel fordi den skal males, er det naturlig å la være å sette alle tingene på plass igjen. Fordi jeg egentlig er ganske ryddig av meg, og fordi Noen her i huset liker rene flater.

Dessuten er karmen så blank og skinnende etter å ha fått seg et strøk med oljemaling i glansgrad 80. Synd jeg ikke klarte å fange gjenskinnet med kameraet.

Karmene, listene og taket på kjøkkenet er malt med glansgrad 80, resten med glansgrad 40. Jeg har en ny lampe liggende, som jeg håper å få opp i løpet av uka. Noen som har lyst til å gjette hvilken? Tips; den skal henge ganske høyt opp i taket, begynner på M og en av mine favorittbloggere i blogglisten min har samme lampe over spisebordet sitt.

Uansett, her er karmen.

3 kommentarer:

Fruen i nr 80 sa...

Nydelig vinduskarn med en nydelig utsikt. Vet du, de sitronene dine inspirerer, merker at jeg har begynt som deg å slenge i en sitron eller tre nesten hver gang jeg handler. De kan brukes til så mangt! :-)
Gratulerer med dagen til deg, ha en strålende kveld!

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Deilig med nymalt vinduskarm! Godt alt som er gjort! Om jeg skal tippe på lampe så gjetter jeg vilt på Moser fra Louis Poulsen.

Astrid sa...

Nå skjønner jeg at kanskje det var meg du siktet til, eller?