Sider

onsdag 14. april 2010

Spicy og frisk krabbesalat

Forleden dag kom jeg over et tilbud på krabbeklør. De ble renset, havnet i en salat og ble på et stykke med focacciabrød en liten fin forrett til middag.

Denne oppskriften er ikke ulik en del andre krabbesalater som finnes rundt omkring.

I salaten hadde jeg hjemmelaget majones, krabbekjøtt, chili, vårløk, dill og sitron. Enkelt å lage, når man først har renset krabbeklørne, og veldig, veldig godt. Chilien kan man gjerne være litt raus med, da den setter en fin spiss på salaten. Og jeg bruker ikke så veldig mye majones i denne salaten.





3 kommentarer:

Eva Eliabeth sa...

Det så himmels godt ut...

Klem

Rikke sa...

Mmmmm...ble veldig sulten her merket jeg:)

små og store drømmer sa...

Ååå, det så godt ut!
Jeg ble også fryktelig sulten.
Blir nok en unormal tidlig lunsj i dag gitt :)