Siden det var siste sjanse til å lage påskevafler i dag, gjorde jeg det innimellom den tradisjonsrike første påskedagsrydding i vintertøyet. Som vanlig tok det en brøkdel av tiden å spise i forhold til å lage dem.
Som tilbehør laget jeg appelsinkrem bestående av pisket fløte, creme fraïche, litt vaniljesukker og litt brunt sukker etter smak, finrevet appelsinskall og noen hakkede valnøtter.
Resten av de litt for mange appelsinene jeg hadde kjøpt inn til ferien ble til ferskpresset juice.
Egne bilder.
4 kommentarer:
Disse vaflene så kjempegode ut og kremen din hørtes veldig fristende ut:) Ble ikke påskevafler her i huset, men vi skal nok få til å lage noen etter påske! Da skal jeg prøve kremen din, takk for tips:)
Ha en fin mandagskveld!
Takk for kommentar på bloggen min. Har hatt påskefri uten nettilgang, så nå koser jeg meg med oppdateringer.... :-)
Ja vafler er en slager her i huset også, både tradisjonelle og grovere varianter. Den kremen må nok prøves en gang.
Ha en flott mandagskveld før hverdagen tar oss i morgen..
perfect!
HUGS
Char
Mmmm nå fikk jeg lyst på vafler. Såg kjempegodt ut!
Legg inn en kommentar