Sider

torsdag 1. april 2010

NIButfordring i april

Påskepynting er NIB's aprilutfordring.

Jeg hiver meg på med noen bilder av den påskepyntede stuen vår. Siden jeg hverken har særlig utviklede håndarbeidsgener eller er så veldig begeistret for gult sånn i det daglige, satser jeg på lett gjenvinnelige ting som blomster, lys, sitroner og servietter. Enkelte av bildene er vist før. Påskeliljene er samlet med en slakk strikk øverst, slik at selve buketten ser ut som en blomsterball. Da får man mye ut av forholdsvis få blomster.Oppdatert bilde med grener som er utsprunget.


Kanskje ikke helt i kategorien påskepynt, men jeg tar med bildene likevel siden påsketemaet og det gule har inspirert meg på kjøkkenet i det siste også.

Gul loff med gurkemeie, påskebiscotti med appelsinskall og pistasjenøtter.Helt til slutt setter jeg inn et bilde som jeg tenkte skulle bli til et eget innlegg, nemlig innlegget om guttenes påskeegg. Dessverre fikk eggene aldri nyte statusen som pynt, siden de straks etter at de ble mottatt av godtesugne gutter fikk flerret av seg bånd og deretter gjemt på sikkert sted på tre forskjellige barnerom.

6 kommentarer:

Anita S Home and Wine sa...

Koselig bilder :)
skjønner godt guttene jeg - påske egg er jo bare såå stas.
god påske - hilsen Anita S

FlorasFrue sa...

Påskepynt etter min smak :) Fine påskeliljer og enkle grener - veldig fint :)
Vi er på hytta, og her er det ikke påskepynt å blogge til NIB om...en grein med litt kyllinger på og gule servietter med hvite prikker er alt - men holder i massevis for oss :)
Fortsatt god påske til deg!

Gul Hverdag sa...

Spesielt stilig var bildet av det som står i vinduet. Tulipanene og de fine lysglassene:-)

bare bea sa...

Dette er slik påskepynt eg liker:)
Veldig fint:)

god påske

Brit sa...

Det fresset opp med pynta sitroner. Ønsker deg fortsatt trivelig påske:)

Huset ved elven. Kyrksæterøra, Norway sa...

Du har pyntet fint til påske. Koselig med påskeliljer:) Hilsen fru Strøm.