Sider

onsdag 7. april 2010

breed retreat

Via den fine bloggen proforma fant jeg dette fantastiske hønsehuset.

Vi har lenge tenkt på at vi ønsker oss høner i hagen og med dette huset ville det til og med sett flott ut! Det er imidlertid tanken på ferske egg hver dag fra frittgående høner som er mest fristende, ikke et arkitekttegnet hønsehus.

Huset er tegnet av den nederlanske designeren Frederik Roijé og det blir presentert under Salone de Mobile i Milano nå i april.

Bildene er pressebilder som jeg har fått låne av proforma.

4 kommentarer:

Avdelingen sa...

For meg går grensen for hvor mye man skal legge ut for design kanskje ved design-hundehalsbånd eller deromkring (eller egentlig et sted før det også). Men hønsehuset var fint, det er ikke det.

Hokusfiliokus sa...

Så flott hønsehus. Det er ikke alle høner forundt å bo så staselig, et skikkelig funkis hønsehus! Morsomt med vinduet hvor man kan følge med på verpehønen:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kult hønsehus. Men kan design gå foran funksjonalitet? Det beste er når de to elementene kombineres. Regner med at det en luke i taket eller noe på de øverste etasjene der? ☺

Huset på Planen sa...

@Avdelingen: Det er bare det at vi er i høne-avdelingen om dagen, og da var det ekstra gøy å komme over dette huset. Det vi endre opp med er nok adskillig enklere.
@Hokusfiliokus: Jeg synes også vinduet var tøft, men innbiller meg at det fort blir skittent.
@Elisabeth: Det viktigste er at det er praktisk, blant annet at eggene blir lett tilgjengelige. :) Gleder meg forresten til ferske egg hver dag. :) Blir mange eggeoppskrifter her nå...